Autorica Severininih, Mišinih i Oliverovih hitova vodi borbu za život

veljača 7, 2018 maxportal
Share Button

Poznata autorica najvećih glazbenih hitova pjevača iz cijele regije, Marina Tucaković teško je bolesna, piše Telegraf.rs.Marina je prema pisanju tog portala već nekoliko tjedana na liječenju na Institutu za onkologiju i radiologiju i zdravstveno stanje joj je jako loše.

Iza 65-godišnje Marine ili big mama estrade, kako je od milja zovu, uspješna je i bogata karijera te brojni hitovi.

Najpoznatija srpska autorica uglazbljenih stihova rođena je 1953. u Beogradu, a prvi hit koji je napisala bila je pjesma ‘Dodirni mi kolena’ grupe Zana, koju izvodi i Severina.

Pisala je za najveće srpske zvijezde, a surađivala je i sa Zdravkom Čolićem, Oliverom Dragojevićem, Toše Proeskim, Borisom Novkovićem, Doris Dragović, grupom Magazin, Bijelim dugmetom, Mišom Kovačem i mnogima drugima.

Za Olivera je napisala jedan od najvećih hitova – ‘Što to bješe ljubav’, a za Mišu Kovača niz pjesama na albumu ‘Malo mi je jedan život s tobom’ – ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Malo mi je jedan život s tobom’, ‘Duša mi je prazna’ i ‘Niko ne zna, kako mi je’.

Njena je i pjesma   “Tri sam ti zime šaptala ime” koju izvodi Magazin,  a zaslužna i za neke od najvećih Severininih hitova, poput “Gade”, “Gas, gas” i “Tridesete”.

Megy M. /foto:kurir.rs

Komentari
Share Button