BEM TI JABUKE: Ovo je tekst koji je neki lik objavio na stranici Vlade RH! Legenda :)

svibanj 24, 2018 maxportal
Share Button

Cijena STRUJE u državi, majke ti, ka da je 3 puta opasala zemaljsku kuglu pa onda dođe meni u šteker. I vele: “Štedi struju!”…da u 10 navečer palim veš mašinu?…bem ti mater i europskom standardu. Dok Europa spava ja da palim veš mašinu? I još da imam veš mašinu, neg đubre kad pređe na centrifugu, moram je zajahat ka bika…inače uteče.Zadnji put sam lega na nju, bubrege mi odvalila. I što sad, da liježem po njoj oko ponoći kad baca prvu vodu? Da spavam na njoj? To standard? Kilovat košta ka da ga brodom lovilo pa u hladnjači dovezlo meni kući.

A voda? P***a im materna, non stop seru na tevejcu da smo među prvim zemljama po količinama vode…a i njoj cijena ka i struji…ka da cijev ide do Mjeseca, pa i njega opasa 3 puta i onda nazad na Zemlju pa meni u kuhinju. Da si pišam sam u usta, to mi jedino riješenje.

Cijena benzina? – Eno ga u Venecueli, litra manje od 20 lipa. Da dobro čitate, litra benze manje od 20 lipa. Kod nas 11 kuna. Kažu KRIZA. A mamu vam jebem što je Venecuela u drugoj galaksiji pa nema veze s istom onom zemaljskom kuglom koju 3 puta opasa struja iz mog štekera!?!?!?!

Vele: “Štedi na benzinu!”…već godinu dana vozim u leru nizbrdo…što sad da ugasim auto?

Cijena povrća? Eno vidio sam papriku po 30 kuna kila. Ja ne znam. Gdje raste ta paprika? – na stablu od banana? Gdje u p***i materinoj da može biti 30 kuna. Nek je još i mljeveno meso 50 kuna kila….i eto ti punjene paprike za ručak po cijeni od 2 milijuna kuna/komad. Vrijedi ka građevinsko zemljište na Hvaru. Bem te živote.

Kad su jebene jagode bile jeftinije od paprike? Kad? Kad je kila banana bila jeftinija od jabuka? Eeeeeej – jabuka! Pa bem ti mater i jabukama, gdje i one rastu? – pod zemljom i to na dubinama većim od 3 kilometra pa ih valjda vade usput kad naftu traže?

Komentari
Share Button