Bruno Petković, nakon prekida s curom, pokazao se u društvu zgodne brinete

listopad 26, 2019 maxportal
Share Button

Dva dana nakon što je otkriveno da Bruno Petković više ne ljubi prvu pratilju Miss Universe Teu Slavicu nogometaš Dinama nazočio je vjenčanju svog brata Mateja i njegove odabranice Marije.Fotografijama s vjenčanja Petković se pohvalio na svom Instagramu, a na storyju je podijelio i fotografiju na kojoj pozira roditeljima Ružom i Jakovom, ali i sa zgodnom brinetom.

Sudeći prema objavi čini se da je riječ o njegovoj sestri Ivi koja izgleda prekrasno.

Prije dva dana je objavljeno da je Brune Petkovića s prvom pratiljom Miss Universe Hrvatske Teom Slavicom završila. Stoga je Bruno na vjenčanje išao bez pratnje, a veliki dan svog brata proveo je u krugu obitelji, sestre Ive i roditelja Ruže i Jakova.

Bruno je otkrio i da je njegov brat bio spreman za svadbu, a pratitelji su se našalili: “Znači nisi ipak džaba kupio odijelo.”

Bruno i njegova sada već bivša djevojka upoznali su se preko društvenih mreža, a ubrzo nakon toga Bruno je Teu pozvao na prvi spoj. Zbog raznih obaveza, prohodali su nekoliko mjeseci poslije.

Tea je inače i unuka najbogatije Hrvatice, Zdenke Infeld koja je na čelu Thomastik Infeld Vienna, jedne od najpoznatijih tvornica za izradu žica za žičana i gudačka glazbala,

Tea je Brunu do sad pratila na svim njegovim utakmicama, što je često objavljivala i na društvenim mrežama.

– Prije utakmice, moja dužnost kao djevojke je da ne nabijam nikakav presing, te da budem tu ako treba razgovor i da mu stojim kao podrška – rekla je 20-godišnjakinja prije nekoliko mjeseci u razgovoru za jedne hrvatske dnevne novine. Jedno drugome bili su velika potpora, što je potvrdio i Bruno u jednom od svojih intervjua.

– Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan – komentirao je za medije u ožujku.

Tea studira međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology u Zagrebu. Ove je godine osvojila titulu prve pratilje na natjecanju za Miss Universe Hrvatske, no ipak ne voli kada ju u javnosti oslovljavaju kao manekenku.

Megy M./Foto:instagram

 

Komentari
Share Button