ĆILIĆ OBJAVIO FOTKE S VJENČANJA: ‘Ovo je najsretniji dan u mom životu!’

svibanj 3, 2018 maxportal
Share Button

Pet dana nakon izgovaranja sudbonosnog da u crkvi sv. Nikole u Cavtatu, Marin Čilić je na svom Instagram profilu objavio prve fotografije s vjenčanja.Sa svojom suprugom Kristinom Milković, pozirao je na tvrđavi Revelin, a uz objavu je napisao ‘The happiest day of my life!’, odnosno ‘Najsretniji dan mog života’.

Podsjetimo, svečana misa bila je u subotu, 28. travnja u Cavtatu, nakon čega su mladenci sa uzvanicima otišli na zabavu u Revelin gdje ih je zabavljao Gibonni koji im je otpjevao i pjesmu prvog plesa ‘Lipa moja’.

Marin i lijepa Kristina upoznali su se u Dubrovniku još 2008. na Davis Cupu, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Marin je finalist Wimbledona, a Kristina vlasnica diploma iz psihologije i politologije. Oboje su poznati po jednostavnosti i pristupačnosti, koje su pokazali i ovom prigodom.

Cavtat, 280418. Vjencanje Marina Cilica i Kristine Milkovic u Crkvi Svetog Nikole. Na fotografiji: Marin Cilic i Kristina Milkovic. Foto: Niksa Duper / CROPIX

Par je uoči vjenčanja boravio u Miamiju te Monte Carlu, gdje je Kristina proslavila djevojačku večer. Kristina prati gotovo svaki Marinov meč, a tenisač je više puta izjavio da mu to donosi sreću.

Uz sve njegove teniske uspjehe, najveća je sreća ipak bila kad mu je njegova Kristina rekla – da! pa uz objavu  o vjenčanju napisao ‘The happiest day of my life!’

Naš najbolji tenisač trenutno je u Istanbulu gdje igra na ATP turniru, a društvo mu pravi novopečena supruga Kristina.

Komentari
Share Button