Crtica Pere Kvesića koja izvanredno opisuje hrvatsku diplomaciju

srpanj 18, 2017 maxportal
Share Button

Pero Kvesić na Facebooku je objavio kratki osvrt na finale Wimbledona gdje su putovali šef Sabora Gordan Jandroković i ministri u Vladi RH.“Ured predsjednika Hrvatskog sabora priopćio je u ponedjeljak da je državno izaslanstvo putovalo na meč između Marina Čilića i Rogera Federera u finalu teniskog turnira u Wimbledonu državnim zrakoplovom.

Putovali su predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ministar financija Zdravko Marić, a Jandroković je poveo i mlađahnog sina. Uz njih je, naravno, putovao i nedefiniran broj djelatnika osiguranja.

Lijepo.

Nedavno sam sudjelovao na jednom od najznačajnijih međunarodnih festivala dokumentarnih filmova u Poljskoj, u Krakovu. Festivalu se prijavilo 2350 filmova, od čega je za prikazivanje u konkurenciji odabrano 18, a moj film je pobijedio.

Na svečanom proglašenju pobjednika i dodijeli nagrade nije prisustvovao ni ataše za kulturu iz veleposlanstva u Varšavi.

Foto: FacebookKomentari
Share Button