Hrvatski Patrick Swayze: Ples Vladimira Šeksa glavna je vijest na Facebooku – video

rujan 10, 2019 maxportal
Share Button

Društvenim mrežama proširio se nesvakidašnji plesni šou koji su izveli HDZ-ovi veterani Vladimir Šeks i Vice Vukojević. Snimka je nastala  na vjenčanju u Ljubuškom.Na videu su Šeks i Vice  odlično raspoloženi, dobro se zabavljaju, a pozdravili su ih glazbenici koji su svirali na svadbenom slavlju.

Ekipa se zabavlja i prateći kako je Šeks cijelo vrijeme pokušao motivirati bivšeg suca Ustavnog suda da se zavrti ispod njegove ruke, no Vukojević nije bio u tom filmu.

Kako se vidi na snimci koju nam je poslao čitatelj, Vladimir Šeks itekako ima smisla za ritam i trudi se uloviti korak. Možda i zato jer je Šeks Slavonac, vičan plesnim koracima, a Vice Hercegovac gdje su plesni koraci ne uče u školama.

U cijeli cijeli prizor savršeno se uklopio   Grašin hit ‘Voli me, jer san takvi kakvi jesan’,  No, ponio je Šeksa i strani hit ‘Despacito Luisa Fonsija.

Video, koji se brzo proširio društvenim mrežama, pokazuje da se stara garda političara bolje zabavlja od svojih nasljednika i da su još uvijek, unatoč godinama, u odličnoj kondiciji.

Među brojnima koji su podijelili Šeksov zanosni ples je i Dalija Orešković uz komentar: “Dirty dancing! E da je još bilo onog pokušaja kad Patrick Swayze podiže u zrak Jenifer Gray! “

Megy M. /Foto:screenshot

 

Komentari
Share Button