Nesvakidašnje scene: Na ulicama Zagreba odbjegli konji izazvali kaos u prometu

ožujak 3, 2017 maxportal
Share Button

Vozači koji su se u petak oko 14 sati zatekli na Maksimirskoj doživjeli su nešto zaista nesvakidašnje. Naime, u promet se uključilo nekoliko odbjeglih konja.Životinje su pobjegle iz obližnjeg konjičkog kluba Hiperion, iz kojeg su za Zagreb.info potvrdili da su konji njihovi.

Konji su uskoro vraćeni u svoje štale i sada su na sigurnom, a iz kluba su izjavili kako su konje odvezala tri mladića.

FOTO: Facebook/ Zakaj volim Zagreb
Facebook/ Zakaj volim Zagreb

Novi sudionici u prometu izazvali su pravu pomutnu i prava je sreća što se nije dogodila nesreća, s obzirom na to da su se zatekli na jednoj od najprometnijih cesta u Zagrebu. Životinje su pobjegle iz obližnjeg konjičkog kluba Hiperion iz kojeg su nam potvrdili da je do ovog nesretnog događaja došlo.

Kako doznajemo, konji su vraćeni u štale i sada su na sigurnom, a iako se nagađalo da su pobjegli s ispaše, istina je puno šokantnija.

“Ovo se nikada prije nije desilo. Tri dečka su ušla u područje štale i odvezali konje s veza te su pobjegli“, govore nam iz Hiperiona.

Počinitelji čini se nisu imali na umu koliko jedan konj stoji, a ni u koliku opasnost ovim činom dovode životinje i ljude. Odbjegli, preplašeni konji i automobili nisu dobra kombinacija i cijela situacija mogla je imati puno crnji ishod.

FOTO: FAcebook/ Zakaj volim Zagreb
Facebook/ Zakaj volim ZagrebKomentari
Share Button