Odsjekli zmiji glavu, sve snimali, a onda je uslijedila scena iz horor filmova

srpanj 17, 2017 maxportal
Share Button

Korisnike društvenih mreža šokirao je bizaran video na kojem se vidi odsječena zmijina glava. To ne bi bilo ništa čudno da se glava nije i dalje micala i otvarala usta.Video je na Facebooku izazvao lavinu različitih reakcija. Jedni su pisali kako “mrze zmije i da su one čisto zlo, što video i dokazuje.”  Drugi su, pak, pisali kako im je žao ove zmije kojoj je netko odsjekao glavu…

Na videu je riječ je o zmiji koja je poznata kao smrtonosni crni mokasin, a zovu je još i pamučna zmija. Video je na svom Facebook profilu objavila Jill-Scott Mollett iz Sunnyvalea te je napisala kako su njene kćerke pronašle ovu smrtonosnu zmiju u vrtu.

Inače, najveći broj zmija , ali i drugih gmizavaca pa i riba, može reagirati i po nekoliko sati nakon što im se odsječe glava.  Živi instinktivno reagiraju na podržaj, a u SAD je zabilježen smrtni slučaj ugriza zmije dva sata nakon što joj je odsječena glava.

U istraživanjima u laboratoriju neke vrste otrovnica mogu zadati smrtonosni ugriz čak šest sati nakon odsijecanja glave. Upravao zbog toga u narodu je nastala izreka “Treba ga stući k’o zmiji glavu” kao bi uklonili bilo kakvu opasmost smrtonosnog ugriza.

Video može pogledati OVDJE.

MP/Fro:screenshotKomentari
Share Button