Predsjednica proslavila rođendan, objavila fotografiju i raznježila obožavatelje

travanj 30, 2018 maxportal
Share Button

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u  nedjelju je proslavila 50. rođendan i na Facebooku je objavila zainimljivu fotografiju i pobrala brojne simpatije.Grabar-Kitarović se fotografiji nalazi u društvu svojih roditelja, Branka i Dubravke Grabar, a ispod se nalazi zahvala.

– Hvala, mama! Hvala, tata!, napisala je predsjednica i prikupila preko 20 tisuća “lajkova” i mnoštvo komentara.

Za promjenu, ovaj put nije bilo političkih rasprava kao inače, nego dominiraju rođendanske čestitke i dobre želje.

–  Sretan rođendan, draga predsjednice! Nek vam Bog da zdravlja i malo čvršću i oštriju desnicu! (šaku, ruku)

– Draga naša kraljice HRVATA sretan rođendan a vašim dragim roditeljima puno, puno hvala sto su podarili najljepše stvorenje hrvatskom narodu…., napisala je jedna korisnica, a drugi korisnik je nastavio s pohvalama predsjednici i roditeljima.

-Bravo Kolinda, bez obzira na tvoj uspjeh za dio njega su dobrim dijelom zaslužni i roditelji, a tvoja zahvalnost njima čini te još većom osobom, jako lijepo!, poručio je, a jedan od komentara koji je izazvao raspravu glasio je:

– Lijepo je ovo vidjeti, ali na žalost ima nas jako puno koji svoga roditelja nikada nisu vidjeli zahvaljujući partizanima, napisao je korisnik.
– I ljepo je sto se ne sramite svojih roditelja najljepse je vidjet kada ih ovako volite kada im zahvaljivate za svu ljubav i pozrtvovnost koju su prema vama dali jer to znaci da ste osoba velikog srca

Megy M. /Foto:facebook

Komentari
Share Button