Tvrdi da je stigao iz 2030. godine, prošao je detektor laži i najavio što slijedi

veljača 15, 2018 maxportal
Share Button

Mladić predstavljen samo kao Noah najavio je da će aktualni američki predsjednik Donald Trump ponovo biti izabran, da će 2028. godine ljudska noga stupiti na Mars, kao i to da će se za desetak godina bez problema moći putovati kroz vrijeme.Ako je za vjerovati mladiću, do 2030. godine će se čovječanstvo znati uspješno nositi s većinom karcinoma.

Noah se predstavio kao netko tko se ovamo vratio upravo iz vremenskog stroja, a kako bi svoje tvrdnje učinio vjerodostojnima, pristao je voditi razgovor za YouTube kanal ApexTV priključen na poligraf.

Naravno, vrlo lako je moguće da je Noah uređaj prevario, ali je i unatoč golemome skepticizmu tvrdnjama silno zainteresirao javnost.

Svjedoči tome 900 tisuća pregleda intervjua, tijekom kojega je mladić dao još nekoliko kontroverznih izjava. Tako je kazao i to da je pedesetogodišnjak kojemu je eliksir mladosti omogućio da se dvostruko pomladi.

Najavio i da će svijet s narednim godinama preplaviti Googleovi roboti, odnosno da će tehnologija do te mjere napredovati da će kućanstva biti sposobna voditi se samostalno pomoću umjetne inteligencije.

Dodao je i da će medicina će u idućih desetak godina imati odgovore na brojna oboljenja od raka, ali i istaknuo da će 2030. godine Bijelu kuću preuzeti trenutačno nepoznata Ilana Remikee.

Prošle godine zabilježili smo da je isti lik govorio da se vratio iz 2028, a neke tv postaje objavile su razgovor s istim likom u kojem tvrdi da se vratio iz 2050. godine. Novost u ovom videu je da je prošao na detektoru laži.

Komentari
Share Button