U 68. godini oženio se Mario Mihaljević, kum je bio poznati tv novinar

ožujak 22, 2019 maxportal
Share Button

“Nakon 11 godina veze na prvi dan proljeća oženili su se moj otac Mario i Dina! Sretno! Dina, dobrodošla u Mihaljević family!”, napisao je Branimir Mihaljević u statusu.Bivši radijski voditelj, novinar i tekstopisac Mario Mihaljević  uplovio je u bračnu luku s Riječankom Dinom Mešić. Sretni mladenci su odabrali baš prvi dan proljeća da okrune svoju ljubav i tako započnu novi život kao supružnici.

Vjenčali su se tekiji Blagaj kraj  Mostara, a  kumovi su bili Karmen Markezić i poznati sarajevski tv novinar Senad Hadžifejzović.

Nakon objave o vjenčanju zaredale su čestitke brojnih poznatih s kojima je Mihaljević surađivao.  Mladencima su tako, između ostalih, čestitali Dalibor Petko, Giuliano, Šima Jovanovac, Sanja Bjedov Popović i brojni drugi.

Mario Mihaljević radio je za Hrvatski radio od 1970. godine do odlaska u mirovinu 2009. go-dine. Tijekom karijere bio je suradnik, urednik jutarnjeg programa, redaktor i urednik vijesti, voditelj u Informativnom programu te komentator–mentor na Drugom programu Hrvatskog radija.

Poznat je njegov rad u emisiji Zeleni megaherc.

Autor je stihova za pjesmu Džuli s kojom je Danijel Popović osvojio 4. mjesto na Euroviziji 1983. te koračnice Hrvatine. Pisao je stihove za Mišu Kovača, Krunoslava Slabinca, Nedu Ukraden (Vrati se s kišom), glazbu za Slavonske Lole, navodi Hrvatsko društvo skladatelja.

Megy M. Foto:Facebook

 

Komentari
Share Button