Čačić o napadu na Rakitića: To je terorizam i tako ga treba zvati. I strogo kazniti!

Širi dalje

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Ante Čačić komentirao je huliganski napad na Ivana Rakitića i njegovu obitelj koji se dogodio na otoku Ugljan.
”Mislim da smo svi konsternirani da je ovo jedan čin za nerazumjeti, da je nanio veliku bol Rakitiću i njegovoj obitelji koji je želio u domovini svojih očeva i djedova s djecom se odmoriti. Kakvi smo prema drugima, ako smo ovakvi prema svojima?



Ne znam što nam još treba da se uhvatimo u koštac s ovakvim terorizmom, vandalizmom. Mi se bojimo to nazvati pravim imenom. Te smo ljude do jučer nazivali uličnim herojima. Svi smo mi tu krivi. I ljudi koji se bave nogometom. Ovo je zadnja poruka svima da se osvijestimo i izađemo iz svojih čahura”, kazao je Čačić za N1 televiziju.

”Zvao sam Rakitića prije emisije, nije mi se javio. Nadam se da ćemo se preko dana čuti. Teško nam je svima, njemu je sigurno najteže. Ovo je djelo pojedinaca, huškački nastrojenih. Ništa nije slučajno jer sjetimo se kako su se takozvani navijači ponašali u Milanu, što su napravili u Splitu. To je jedna grupica, ali nažalost institucije koje bi se time trebale baviti se ne bave, ali trebat će se baviti jer ovo je prevršilo svaku mjeru.”

MP/Foto:pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Javio se Pupovac: Neću dopustiti da nas ponižavaju

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti…

9 minuta prije

Sestre Jurković i braća Sinković u finalu Europskog prvenstva. Utrke sutra

Nakon sestara Ivane i Josipe Jurković nastup u finalu Europskog prvenstva, izborila su i  braća…

5 sati prije

Potresna snimka Vukovarke koja od ’91. traži svog oca: “Pred mojim očima si ga odveo”

Vukovarka Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana Radana, čovjeka za kojega tvrdi…

5 sati prije