Pismo Jagode Bungur: Moj suprug Emilio je nevin, ne želi robijati za zločine koje nije počinio

kolovoz 24, 2015 maxportal
Share Button

JAGODA BUNGUR, supruga Emilija Bungura, hrvatskog branitelja koji je nakon deset godina bjekstva prije dva dana uhićen kraj Šibenika, objavila se pismo – vapaj hrvatskoj javnosti tvrdeći da je njen suprug nevino optužen i osuđen za zločine počinjene u Lori.Gospođa Bungur inače je vrlo angažirana i kao lavica se bori da dokaže da njezin suprug nema nikakve veze s onim što se događalo u Lori. Tvrdi da je njen duprug nevin i da je cijeli postupak namjestio donedavni glavni državni odvjetnik Mladen Bajić.

O Bajićevoj ulozi u slučaju Lora mediji u Hrvatskoj opširno su pisali, a malo je reći da je njegova uloga u tom slučaju sramota i da je zbog vlastite karijere manipulirao podacima i lažno ih predstavljao.emilio bungur, plakat

Emilio Bungur uhićen je u subotu  22. kolovoza 2015. u Šibeniku, nakon desetogodišnjeg bjekstva, a supruga Jagoda u pismu javnosti piše:  

Od policije sam saznala  da ga vode u zatvor u Splitu. Nemam informaciju iz zatvora, nitko se nije javio, ja ne znam ni gdje je, ni  što je s njim.

Od rujna 2001. godine moj nevini suprug, otac dva sina, dragovoljac Domovinskog rata, kao i cijela obitelj, mrcvare se montiranim postupcima Lora 1 i Lora 2.

Suprug je protuustavno i protuzakonito osuđen na šest godina zatvora i nije prihvatio robijati za nešto što nije napravio!

Njegov bijeg je bio samoobrana nevinog čovjeka protiv lažne optužbe, nezakonite presude i rušenja ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske u slučaju Lora!

Sve relevantne institucije RH su od 2007. godine upoznate sa rušenjem ustavno-pravnog poretka RH u slučaju Lora, ali tužitelji i suci uporno nastavljaju dalje, postupaju nezakonito i gaze temeljna ljudska prava mog nevinog supruga!

Na  multidisciplinarni feljton dr. sc. Josipa Jurčevića LORAX: «Mladen Bajić protiv Mladena Bajića – Korupcijska vertikala u hrvatskom pravosuđu» početkom 2011. godine uslijedila je šutnja i ignoriranje!

Apel radi pomoći u suzbijanju diskriminacije i višegodišnjeg terora od strane pravosuđa Republike Hrvatske u slučaju Lora 1 i Lora 2  uputili su splitski branitelji domaćim i europskim dužnosnicima u svibnju ove godine!

VEZANI SADRŽAJ:

Za 9. rujna 2015. sudac Vladimir Živaljić na Županijskom sudu u Splitu zakazao je ročište za još jedan montirani, protuustavan i protuzakonit proces Lora 2!

Kao suprugu i majku duboko me vrijeđa i boli laž tužitelja Mladena  Bajića (Lora 1) i Michele Squicimaro (Lora 2) što su mog supruga za srpanj i kolovoz 1992. godine lažno optužili, a moj suprug je srpanj i kolovoz 1992.  proveo doma, brinući o obitelji jer sam krajem srpnja 1992. godine rodila mlađeg sina.

To uredno potvrđuje i njegov ratni put. Ta laž, na žalost svih nas, u Republici Hrvatskoj postala je pravomoćna!

Kako se nevin čovjek može obraniti od lažnih optužbi ako tužitelji i suci ne prihvaćaju službene dokumente RH i sude po nepostojećem zakonu!?

Poštovani  novinari,  molim Vašu pomoć!  Molim Vas prenesite ovu informaciju radi sigurnosti mojega supruga!

Jagoda Bungur, supruga nevino progonjenog Emilia Bungura.”

U Splitu, 24. kolovoza 2015.

Foto:Maxportal

Komentari
Share Button