BIVŠA MISICA Ovo je nova predsjednica Bandićeve mladeži

veljača 5, 2019 maxportal
Share Button

Nova predsjednica Bandićeve mladeži je bivša misica Natalija Prica Oreški (30), stomatologinja po obrazovanju. Za predsjednicu Mladih 365 Bandićeve Stranke rada i solidarnosti izabrana je u subotu na izbornoj skupštini održanoj u maloj dvorani KD-a Vatroslav Lisinski.Prica Oreški  je u svibnju prošle godine postala zastupnica u Gradskoj skupštini, gdje je zamijenila Bandićevu violončelisticu Anu Rucner koja se povukla iz osobnih razloga.

Natalija Prica Greški, piše na njezinom Facebooku, završila Stomatološki fakultet i ekonomiju na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Članica je Mandatnog povjerenstva, Odbora za mladež i Odbora za predstavke i pritužbe u zagrebačkoj skupštini.

Natalija Prica Oreški bivša je Miss Universe Hrvatske. Na to se natjecanje prijavila 2011. i kao pobjednica Hrvatskog izbora nastupala na svjetskom izboru gdje ipak nije zabilježila značajniji rezultat.

Fotografija Natalije Price Oreški.

Predsjednica Bandićeve mladeži po zanimanju je doktorica dentalne medicine. Radi kao stomatologinja u Domu zdravlja Centar u Zagrebu.

Predsjednica je i Upravnog vijeća Centra za mlade Ribnjak.

Na Facebooku se pohvalila fotografijom s Bandićem na njegovoj proslavi rođendana, ali i fotografijom s prvom suprugom američkog predsjednika Donada Trumpa Ivanom Trump.

Fotografija Natalije Price Oreški.

Megy M. /Foto:Facebook

 

Komentari
Share Button