‘Ustaša’ Grmoja odgovorio: Srbima je više pomogao Miro Bulj nego Pupovac

ožujak 14, 2017 maxportal
Share Button

Nikola Grmoja prozvao je Milorada Pupovca zbog Biltena SNV-a u kojem je, među brojnim Hrvatima, i on prozvan.Srpsko narodno vijeće izdalo je Bilten “Historijski revizionizam, govor mržnje i nasilje prema Srbima u 2016.” koji služi kao politički obračun s neistomišljenicima.

Među brojim Hrvatima navedenim u kontekstu ‘historijskog revizionizma, govora mržnje i nasilja prema Srbima’ (spomenuta je čak i predsjednica Grabar Kitarović) u Biltenu je naveden i Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja.

 “U Klubu Mosta dočekao me primjerak priručnika Pupovčevog SNV-a u kojem sam i sam spomenut u kontekstu historijskog revizionizma, govora mržnje i nasilja prema Srbima, uz svoju kolegicu Ines Strenju Linić i ministra Vlahu Orepića.

Umjesto da Pupovac troši novac na ovakve biltene prema kojem su svi ustaše i koji su produžena ruka njegovog etnobiznisa, bolje bi mu bilo da stvarno pomogne socijalno ugroženim pripadnicima sprske nacionalne manjine kojima je više pomogao Miro Bulj i Mostovci od ‘uvaženog’ profesora Pupovca”, objavio je Grmoja na facebooku.

MP/foto:facebook

 Komentari
Share Button