ŠTO VAM KAŽU ZVIJEZDE OVAJ TJEDAN

17 svibnja, 2016 maxportal
Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Horoskop za 14. 5.  – 21. 5. 2016.      

OVAN    21. OŽUJKA – 20. TRAVNJAU poslu ćete se susresti s novim mogućnostima te uspješno spojiti ugodno s korisnim. Naglašena je želja za učenjem pa će neki upisati ubrzani tečaj stranog jezika, kompjutora ili nakratko otputovati. Događanja u obitelji zahtijevat će vašu veću posvećenost. Slobodni će biti osvajalački raspoloženi, željni strastvenih susreta te nestrpljivi kod udvaranja. Ako ste u dugoj vezi ili braku, zbog monotonije biste mogli razmišljati o osobi iz prošlosti ili smišljati način kako da uspostavite kontakt.

BIK  21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

U poticajnom ste planetarnom razdoblju. Odlično ćete se osjećati, imati dovoljno pozitivne energije za svakodnevne zadatke i biti zaljubljivog raspoloženja. Više ćete kontaktirati s ljudima pa bi nezaposleni mogli pronaći posao s boljim uvjetima rada. U poslu ćete, bez obzira na dob ili status, pratiti trendove i zanimati se za sve što vam može omogućiti napredak. Zavodljiva Venera u vašem znaku činit će vas privlačnima. Slobodni, iskoristite sve svoje prednosti jer je moguća nova ljubavna priča.

BLIZANCI    22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Planetarni aspekti ne donose značajnije promjene. Većinu tjedna ćete provesti prema planu, a neki će biti u prilici nakratko poslovno otputovati i pritom se razonoditi. Bavite li se istraživačkim radom ili spremate važan ispit, poslužit će vas dobra koncentracija. Manje ćete izlaziti i biti okrenuti vlastitim interesima. Zabavljat će vas čitanje napete knjige, bavljenje omiljenim hobijem ili ćete pripremati teren za realizaciju novih planova. Netko će od vas tražiti uslugu pa dobro procjenite osobu i situaciju.

RAK   22. LIPNJA – 22. SRPNJA

Zaboravit ćete na osjećaj nesigurnosti i odlučnije prionuti realizaciji planova. Iskušavat ćete vlastite mogućnosti, razmišljati o uključivanju u svijet poduzetništva ili  se posvetiti talentima za koje dosad niste imali vremena. Podršku možete naći u krugu prijatelja i istomišljenika, ali ćete se  i sami natjerati na dovršavanje zamornih poslova. Muči li vas višak kilograma ili planirate dijetu, ne iscrpljujte se i ne zaboravite na potrebne vitamine te se umjereno krećite i svakodnevno odmarajte.

LAV    23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Očekuje vas ispunjenje ambicija, a najviše ćete biti usmjereni na financije. Velikodušni Jupiter u polju zarade ukazuje na nove financijske uzlete pa možete naplatiti potraživanja ili upoznati novog poslovnog partnera. Ljubavni partner bi vam mogao zamjeriti da ste previše zauzeti te da ga zapostavljate. Iskoristite vikend za zajednički odmor, posjetite dobru predstavu, izložbu ili se opustite u nekom romantičnom restoranu. Imate li kućnog ljubimca, priredit će vam manju nepodopštinu.

DJEVICA     23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Položaj planeta vam donosi bolje raspoloženje i zbivanja koja će odgovarati vašem temperamentu. Poslovna događanja mogu pomoći da ovladate novim vještinama ili se zbližite s kolegama. Sreća bi se mogla osmjehnuti kroz  neplanirani dobitak ili povremene poslove koji će popraviti kućni budžet. Ako ste željni ljubavnih događanja, budite fleksibilnijji prema partneru i manje kritizirajte. Manji estetski nedostatak uklonite prirodnom metodom.

VAGA   23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Sjajna kondicija i privlačan izgled krasit će rođene sredinom znaka. Veselit će vas iznenadne aktivnosti pa ćete bez puno plana krenuti u nepoznato ili posjećivati nova mjesta. Svojom ćete se vedrinom naći u središtu pozornosti, uveseljavati društvo, prepričavati zgode i osvojiti simpatije drugih. Krećete li u kupovinu, promislite o kupnji nekih stvari kako vam ne bi ostale neiskorištene. Ne zadužujte se više nego što vam to stvarna novčana situacija dopušta i provjerite rokove valjanosti iskaznica i kartica.

ŠKORPION    

23. LISTOPADA – 21. STUDENOGA

Opozicije planeta istovremeno će vas tjerati na prekomjeran rad, ali i poticati da iskoristite svoje potencijale. Bit ćete rastrgani između poslovnih dogovora te obitelji i privatnog života. Merkur u Biku ne tjera na nepromišljene odluke pa ćete imati vremena za analizu o isplativosti nekih novih poslovnih ponuda. Budite oprezni pri rukovanju oštrim predmetima ili bavljenju fizičkim i sportskim aktivnostima. Ne precjenjujte svoje mogućnosti, a tempo prilagodite godinama.

STRIJELAC   22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Veće zalaganje obilježit će vašu svakodnevicu. Imat ćete osjećaj kao da ste ‘u petoj brzini’ i naći se u stisci s vremenom. Možete iskoristiti neku priliku i krenuti u nove poslove, a rezultat bi mogao biti popraćen boljim financijama Osim uspješnog poslovnog života, očekuje vas veselje u privatnom životu. Djeca i partner bit će izvor zadovoljstva ako ste u braku, dok bi ostali nakon jednog razgovora ili susreta mogli ostvariti kvalitetniju vezu. Raznovrsna kuhana prehrana i odmor održat će vas u dobroj formi.

JARAC    22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Žudite li za akcijom i promjenama, planetarni utjecaji su kao stvoreni za vas. U ljubavi bi se mogle neočekivano ostvariti vaše intimne želje pa će neki uživati u čaroliji novih iskustva. Tjedan je pogodan i za rješavanje starog poslovnog problema. Nadređeni će imati više sluha za vaše prijedloge te vam omogućiti napredak i ostvarenje zamisli. Večernji izlazak ili rođendanska proslava u dobrom društvu, zabavit će vas do kasno u noć.

VODENJAK   21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Idućih dana ćete razmišljati kako riješiti situaciju koja vas već neko vrijeme opterećuje. Savjet kolege ili bliske osobe pomoći će da dođete do rješenja. Uz to će vam biti potrebno i strpljenje kako biste produktivno usmjerili svoje aktivnosti ili izrazili organizacijske poslovne sposobnosti. Svakako pronađite vremena za sebe, svoj hobije ili druženje s prijateljima. Prolazno neraspoloženje ili nesanicu zbog promjene vremena, uklonite šetnjom u prirodi ili slušanjem omiljene glazbe.

RIBE   19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Proturječni planetari utjecaji unose zbrku u raspored i ovotjedne planove, a naglašavaju poslovni život. U kućnom okruženju osjećat ćete se najbolje premda bi vas poslovni telefonski razgovori često mogli uznemiravati. Možda ćete morati prekinuti druženje s ukućanima i uputiti se u ured ili na neplanirani poslovni sastanak. Pozorno slušajte sugovornika, a sve nejasnoće odmah razjasnite. Osmislite svoj pogled na život na pozitivniji način i ne zaboravite na sreću i zbog malih stvari.

 


Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •