ISPRIČAO SE! Drele objasnio video u kojem podriguje pa opet nazdravio biračima

srpanj 8, 2020 maxportal
Share Button

Novopečeni saborski zastupnik Davor Dretar Drele danas je na svom Facebook profilu objasnio kako je nastala snimka koja je jučer zgrozila javnost, a na kojoj on nazdravlja vinom i na kraju videa podriguje. Kako je objasnio u novoj snimci, riječ je o privatnom videu koji nije trebao dospjeti u javnost.– Tek sam izabran za saborskog zastupnika a već sam postao zvijezda društvenih mreža zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao skupini prijatelja. Bio je to oproštaj od mog životnog razdoblja u kojem sam bio tzv. obični građanin, pa sam se jednostavno našalio, nesvjestan da bi to netko mogao shvatiti ozbiljno. U slučaju da sam povrijedio bilo čije osjećaje, iskreno se ispričavam – kazao je bivši pjevač i voditelj, koji je zatim komentirao svoj ulazak u Sabor.

Hrvatski sabor za mene je najvažnija insituticija u Hrvatskoj i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači. Ja u politiku nisam ušao iz šale već s ozbiljnošću da mijenjam ono što je tu politiku učinilo potpuno nerazumljivom i stranom hrvatskom narodu.

Preda mnom i pred Domovinskim pokretom je jedno zahtjevno razdoblje u kojem ćemo, kako smo i obećali, vratiti poštenje i obraz u hrvatsku politiku – kazao je Dretar koji je na kraju videa ponovno nazdravio, ali ovog puta domaćim sokom od aronije.

Objavljuje Davor Dretar u Utorak, 7. srpnja 2020.

Megy M/ Foto: facebook

 

Komentari
Share Button