IZ SABORA U IRSKU: Pernar je moj odlazak doživio kao veliki poraz

svibanj 8, 2018 maxportal
Share Button

Jasmina Barić, bivša tajnica Ivana Pernara, odnosno Kluba zastupnika Živog zida i Snage  u Hrvatskom saboru, otkrila je zbog čega je dala otkaz u Saboru i otišla u Irsku.–  Jednostavno u meni je prelomilo u onom trenutku kada je došlo do preslagivanja vlasti gdje se pokazalo da vlast nije tu da bi nama bilo bolje, nego da sebi osigura neke segmente postojanja. Ja sam ipak odlučila da idem dalje – rekla je za RTL Jasmina Barić.

– Na moju odluku je najviše utjecalo političko stanje u zemlji zbog mog posla kojeg sam radila prije preseljenja u Irsku gdje se vidi iznutra situacija, odnosno da politika nije tu u svrhu ljudi nego u svrhu samu sebe – dodala je ona.

U Irsku je “pobjegla”, kako kaže, jer su joj se političari i politika zgadili.

–  Bila sam tajnica od 1. studenog 2016. do 1. prosinca 2017. godine. Mnogi su mislili da nisam svoja kad sam kazala da ću otići, ali ja sam tu odluku, iako je ona jedno vrijeme tinjala, donijela vrlo brzo.

Naime, kad radiš u Saboru i vidiš kako stvari funkcioniraju, vrlo brzo doneseš odluku da spakiraš kofere. Imala sam kolegicu koja je otišla na Island i onda sam rekla – ma, idem i ja. Otišla sam u Irsku, ovdje sam pet mjeseci i nijednog trenutka nisam požalila.

Kaže kako je prvo kupila kartu za Irsku, a onda je o tome obavijestila svoga šefa Ivana Pernara kojeg je njezin postupak iznenadio.

– To su doživjeli kao poraz jer je to ipak stranka koja se bori za ostanak mladih u Hrvatskoj – rekla je Jasmina Barić koja sada u Irskoj radi u restoranu brze hrane te se ne planira vratiti u Hrvatsku.

Foto:pxll

Komentari
Share Button