Miletić protiv patera Mandurića: Žestoka polemika na desnici zbog Balaševića

prosinac 29, 2017 maxportal
Share Button

Isusovački svećenik pater Ivan Mandurić, poznatiji kao Pater Ike, na  Facebook profilu je komentirao Đorđa Balaševića te se negativno izrazio o njegovom koncertu u zagrebačkoj Areni.Objavu donosimo u cijelosti:

“Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i prijetvorni prilivoda Balašević mogao napunit Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: on je zabavan!”, stoji u objavi.

Broji  pratitelji patera Mandurića složili su s njegovim stavovima o liku i djelu Đorđa Balaševića, a posve suprotno mišljenje iskazao je Krešimir Miletić, predsjednik Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac.

Miletić je i vrlo aktivan aktivan član udruge U ime obitelji,  bio i njihov kandidat u I. izbornoj jedinici,  s kojom pater Mandurić blisko surađuje.

Miletić  se nije složio sa stavom patera Mandurića o Balaševiću, a neke njegove pjesme smatra legendarnima.  “Balešević je autor pjesama koje ću pamtiti cijeli život” napisao je Miletić.

G.M. /Foto:facebook

 

Komentari
Share Button