Kategorije Premium sadržaj

Od korone umro influencer koji je tvrdio da je korona obmana. Pred smrt poslao poruku

Širi dalje

Ukrajinski fitness influencer Dmitrij Stuzhuk, koji je vjerovao da je koronavirus obmana te tvrdio da ne postoji, umro je od posljedica covida-19 u trideset trećoj godini, uputivši prije smrti upozorenje svojim sljedbenicima na Instagramu, piše u nedjelju Daily Mail.




Influencer koji je zagovarao zdrav način života virusom se zarazio za vrijeme boravka u Turskoj. Testirao se po povratku u Ukrajinu, a s obzirom na to da je nalaz bio pozitivan, a njegovo stanje zabrinjavajuće, prevezen je u bolnicu. Nakon osmodnevnog liječenja u bolnici pušten je na kućnu njegu, no samo nekoliko sati poslije toga razvile su se komplikacije sa srcem koje su, kako se kasnije pokazalo, bile povezane s koronavirusom.

Njegova bivša supruga Sofia rekla je da su ga u bolnicu prevezli u besvjesnom stanju te da je zbog srčanih tegoba njegovo stanje bilo iznimno teško.

Prije nego što je umro, Stuzhuk je svojih milijun sljedbenika na Instagramu pozvao da ozbiljno shvate pandemiju i svjetsku krizu.

Otac troje male djece obožavateljima je poručio:

“S vama želim podijeliti vijest da sam se razbolio i sve vas upozoriti da ovo ozbiljno shvatite. Bio sam jedan od onih koji su mislili da je covid-19 obmana i da ne postoji. Sve dok se i sam nisam razbolio. Covid-19 nije bolest kratka vijeka i uopće nije bezazlena”, napisao je uz fotografiju koju je objavio tijekom prvog boravka u bolnici na kojoj leži u bolničkom krevetu i dobiva terapiju kisikom.

Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio teško dišući, a vrat mu je bio otečen.

Dodao je da su liječnici inzistirali na tomu da bude hospitaliziran i da o danima provedenim u bolnici kani napisati poseban post.

“Bolnica je prepuna ljudi, neki su smješteni po hodnicima, nema hrane, nema toaletnog papira, nema opreme… Nitko me nije upozorio na takvo nešto. Stanje u zdravstvu u našoj zemlji zaslužuje posebnu objavu,” napisao je.

Nakon osam dana liječenja pušten je kući, no u jednom trenu došlo je do komplikacija oko srca, a koje su, kako navodi SkyNews, vezane za koronu.

Njegova je bivša supruga kazala kako je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svijesti. Jučer je objavila da je preminuo. “Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo”, napisala je.

(Hina /Foto:Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mislav Kolakušić: Ja sam jedini lijek protiv štakora s portala Index

Nezadovoljan anketom na portalu Index koja pokazuje da ga većina ljudi vidi kao "ljigavo smeće…

55 minuta prije

Ovo je direktor Zračne luke Rijeka. Treba ga hitno smijeniti. Štetočina je

Ulazak autobusa  u prostor Zračne luke da bi preuzeo putnike lani je koštao 15 eura,…

2 sata prije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

15 sati prije