OŠTRA REAKCIJA: Ministar Marić prozvao Index i Oppenheima, traži pismenu ispriku inače ide na sud

siječanj 10, 2018 maxportal
Share Button

Ministar državne imovine Goran Marić oglasio se priopćenjem o tekstu koji je objavljen na portalu Index, a u kojem se objavljene prozivke na račun njegova Minstarstva.Traži pismenu ispruku, a u protivnom najavljuju tužnu protiv portala Index i direktorra Arene Igora Oppenheima.

“U izvornoj inačici teksta pod naslovom ‘BANDIĆ LAŽE, OVO PRVENSTVO NEĆE GLEDATI DOK NE PLATI’ Direktor Ingre za Index otvoreno o rukometnoj prevari“, objavljenoj  u prijepodnevnim satima 10. siječnja 2018. godine na portalu Index.hr izrijekom je prozvan ministar državne imovine Goran Marić.

Spomenuti novinarski uradak se temelji na razgovoru koji je autor D.R. vodio s predsjednikom uprave Ingre Igorom Oppenheimom o poslovanju sportske dvorane Arena. U tekstu predsjednik uprave Ingre Oppenheim iznosi niz neistina i diskvalifikacija na račun ministra Marića prozivajući ga za sudjelovanje u radnjama koje su izvan ministrova moralnoga i profesionalnoga habitusa.

Oštro osuđujemo prozivanje čelnih ljudi i državne institucije koje je u raskoraku sa zbiljom i sa standardima profesionalne etike. Od odgovornih osoba portala Index.hr i od predsjednika uprave Ingre Igora Oppenheima očekujemo očitovanje i javnu pisanu ispriku za napisanu krivotvorinu.

U suprotnom će odgovorni na portalu Index.hr i predsjednik uprave Ingre Igor Oppenheim istinitost svojih tvrdnji morati dokazivati na sudu”, stoji u priopćenju iz Ministarstva državne imovine.

 

Komentari
Share Button