‘Ovako izgleda moje jadno dijete koje je otišlo na koncert Prljavaca’

listopad 19, 2019 maxportal
Share Button

‘Ovako izgleda moje jadno dijete koje je otišlo na koncert’.  Majka kaže da je njezin sin u petak bio na koncertu u zagrebačkoj areni. Tvrdi da su njega i njegovog prijatelja napali. No policija zasad nema informacija o tomeMladić (23) je ozlijeđen u petak na koncertu Prljavog kazališta u zagrebačkoj areni. Kako majka tvrdi, netko ga je pretukao no policija zasad o tome nema nikakvih informacija.

– Moj sin nije ni rabijatan ni agresivan, zanimaju ga ptice i fotografija i prag tolerancije mu je visok. Kako mi je ispričao, kraj njih je bila grupa koja ih je cijelo vrijeme provocirala. Prvo su napali njegovog prijatelja koji je išao na WC, a onda je moj sin Jurica dobio udarac u glavu – rekla je majka Snježana Galoić za 24sata.

Da joj je sin završio u bolnici, saznala je u subotu ujutro kada ga je i tamo posjetila.

– Stigao je iza ponoći, iz hitne su ga prebacili na neurokirurgiju. Otkako je došao u bolnicu, dva puta je izgubio svijest i sada će ga još neko vrijeme promatrati. Sav je natečen i izudaran i jako ga boli. Na sreću nema krvarenja u mozgu – rekla je majka Snježana koja se i sama čudi kako nitko od zaštitara ništa nije vidio niti je reagirao.

Majka slučaj nije prijavila policiji, jer su joj u bolnici rekli da kod u takvim situacijama bolnica to sama radi.  – Ja ću sigurno otići u policiju u ponedjeljak jer ne želim stati na tome – rekla je majka.

Foto:Facebook

 

Komentari
Share Button