Patološki lažljivac Vučić ispričao kako su ga u Rimu napali hrvatski navijači

svibanj 8, 2018 maxportal
Share Button

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Kurir govorio je svemu i svačemu, a velik prostor dobila je i Hrvatska. Spomenuo je i anegdotu s utakmice otprije nekoliko dana kad je na tribini susreo hrvatske navijače.Vučićeva priča djeluje potpuno neuvjerljivo, ali evo kako je to izgledalo prema njegovu viđenju.

– Istina je što se priča, volim katkada pobjeći svom osiguranju. Nemam problema s tim što to može biti opasno. Evo, na jednoj utakmici u inozemstvu do mene su došli momci iz Zagreba i Splita. Prvo su mi htjeli nešto dobaciti, a onda su me upitali: “Je li tvoj tjelohranitelj naoružan?” Ja sam im tada poručio da nemam tjelohranitelja, da je to moj sin – prepričava Vučić i nastavlja:

– To je bilo prije nekoliko dana, na utakmici Roma – Liverpool. Sin me zamolio da odemo na taj susret i otišli smo. Nakon što sam im rekao da je to moj sin, dodao sam da nemamo oružje kod sebe, da ne moraju brinuti. Tada su mi rekli: “Svaka čast, hrabriji si nego svi drugi ovdje”.

To nisu bili neki klinci, nego navijači iz Zagreba i Splita. Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet iako sam vidio da su stigli s negativnim predrasudama – zaključio je tu priču Vučić.

Sina Danila Vučić je dobio u prvom braku s novinarkom Kesnijom Janković s kojom se, pod pritiskom Šešelja jer je bila trudna, morao oženiti 1997. godine.

–  Ako se hoćeš ozbiljno baviti politikom, ne smiješ imati izvanbračnu djecu. Oženi se, izdrži u braku koliko možeš, a onda, ako ne ide, razvedi se – prislio ga je njegov politički otac Vojislav Šešelj.

Osim sina Danila Vučić iz tog braka ima i kći Milicu koja je rođena 2002. godine.

M. Marković/Foto:Tanjug

Komentari
Share Button