Poslušajte kako psuje i mlati SDP-ov ministar Boris Lalovac

12 siječnja, 2017 maxportal
Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bujica je objavila i audio-snimku verbalnog i fizičkog zlostavljanja bivše supruge potpredsjednika SDP-a i saborskog zastupnika Borisa Lalovca!

 Tončika Anastasia Lalovac je u razgovoru s voditeljem Bujancem potvrdila da je snimka autentična i snimljena u njihovom zajedničkom stanu… Lalovac je suprugu zlostavljao još dok je bio ministar financija u Vladi Zorana Milanovića, tukao ju je, a kada je operirana, nije ju uopće htio posjetiti u bolnici! Policiji ga je prijavila nekoliko dana poslije izbora, u rujnu prošle godine.

Prije toga na obiteljsko nasilje upozorila je Zorana Milanovića, Milanku Opačić, Igora Dragovana i Orsata Miljenića. Oni joj nisu niti odgovorili! Nakon prijave policiji na potezu je bio DORH, a Lalovac je supruzi zaprijetio da će ga zaštititi i Bajić i Cvitan te njegov prijatelj Orsat Miljenić.

DORH i Dinko Cvitan do danas nisu poduzeli ništa…

U emisiji ”Bujica” autora i voditelja Velimira Bujanca emitiranoj u srijedu navečer, objavljen je doista šokantan materijal koji je uznemirio veliki dio javnosti.

SNIMKA OBITELJSKOG NASILJA

Naime, emitiran je zvučni prilog u kojem se čuje svađa između bivšeg ministra financija, SDP-ovca Borisa Lalovca i njegove supruge Tončike Anastasie Lalovac.

U samom razgovoru s urednikom Bujancem, gospođa Tončika potvrdila je autentičnost snimke.

Boris Lalovac se najprije verbalno prepire sa suprugom Tončikom. Nakon nekoliko minuta u kojima supruga, čuje se na snimci, pokušava od svog nasilnog muža zatražiti objašnjenje za nevjeru, Lalovac potpuno gubi kontrolu. Zatim se čuje nekoliko udaraca, a Lalovac viče “Evo ti, pička ti materina” u više navrata!

U Bujici je prikazana i fotografija ozlijeđene noge supruge Tončike, na kojoj su vidljivi veliki podljevi, nastali od ozljeda prilikom napada.

“Ta snimka je autentična, snimljena je u našem stanu”, komentirala je Tončika.

Objavljena je i snimka inventara iz stana Lalovčevih, na kojoj se vidi rupa koju je napravio Boris Lalovac kada je u napadu bijesa šakom udario u zid, a uskoro bivša supruga visokopozicioniranog SDP-ovca, kaže: „Udario me je u glavu tri puta i onda sam odlučila otići na policiju!“

Kazala je i kako je o tim brutalnim napadima, nekoliko tjedana prije izbora obavijestila vrh SDP-a: – Nisam htjela obavijesti javnost prije izbora, ali sam obavijestila vrh SDP-a – Milanovića, Dragovana, Opačićku, Miljenića – jer mislim da su oni trebali znati koga stavljaju na listu SDP-a. Na moje informacije nitko iz SDP-a nije reagirao niti su bilo što učinili! Poslije izbora, 17. rujna prošle godine, prijavila sam ga policiji, nakon što me tri puta udario u glavu! Bilo je to vrijeme kad sam išla na kemoterapiju jer mi je bio dijagosticiran karcinom štitnjače!

JE LI CVITAN POKUŠAO ZATAŠKATI SLUČAJ?!

U Bujici je pohvalila postupanje policije, ali ne i DORH…

„Policija je bila korektna i sve su predali Državnom odvjetništvu. Za sada nikakvu dokumentaciju i obavijest nisam dobila. Bila sam kod njih prije blagdana i pokušala dobiti informaciju u kojoj je fazi moj slučaj, ali državni odvjetnik kojeg sam tamo zatekla, mi je samo zahvalio što sam došla i otpratio me do lifta”, razočarano je komentirala.

Kaže kako joj je suprug rekao da „nema izgleda protiv njega“: – Spomenuo je da iza njega stoje Cvitan, Bajić i Miljenić i da će mu oni pomoći da se prijava povuče kako mu se ne bi uništila karijera!

“On je bio fizički nasilan, a prebacila sam i ured kod mame jer mi je prijetio da će sve razbiti,“ komentirala je bivša supruga Borisa Lalovca od koje on sada čak traži alimentaciju i želi joj uzeti dijete, dvanaestogodišnjeg sina: – Da, on od mene traži alimentaciju, a kako će se to razvijati vidjet ćemo u sudskom postupku. Kada negdje dođem prema njemu su svi fini i pažljivi, jer je on Boris Lalovac, zastupnik i bivši ministar, a mene nitko ne doživljava…

NIJE JOJ DOŠAO U BOLNICU…

Uskoro bivša gospođa Lalovac koja je s Borisom bila u braku od 2003. godine, pojasnila je pred kamerama i svoju ozbiljnu bolest: – Imam rak štitinjače, a 2014. konstatiran mi je i karcinom dojke, prošla sam šet tjedana zračenja i očekuje me još dvije godine terapije lijekovima.

„Zanimljivo je spomenuti,“ naglasila je Tončika Anastasia: „Boris me ni jednom nije posjetio tijekom boravka u bolnici!“

Inače, on se javno predstavljao kao uzoran suprug, a zlostavljao me dok sam bila bolesna, govorio da je naš brak super, zapravo odličan. A on nije došao ni na sinov rođendan, zaboravio je – ogorčena je Tončika.

Isto tako drži da je problem bio taj što je ona vrlo bliska sa svojom obitelji, hrvatskim povratnicima iz Kanade. On je, kako kaže, naglašavao da ima svoj odvojen život, a za Božić nije htio dolaziti na ručak kod punice zato jer su to bili HDZ-ovci. „Na moru je čak pazio gdje pije kavu, ide samo u kafiće ljudi bliskih SDP-u, njemu je to jako važno i on je taj koji se odvaja,“ otkriva Tončika Anastasia Lalovac.

“Dosta sam često nalazila i poruke. Dolazio je kasno dama, a stalno je naglašavao da su to službeni razgovori”, kaže Tončika koja sumnja u nevjeru bivšeg supruga, a za to ima i dokaze. Sumnja vodi prema bivšoj tajnici njegova kabineta, s kojom je odlazio na putovanja dok se ona liječila od raka i pazila na dijete. Nalazila je slike, mailove, ali i mnoge druge stvari koje su upućivale na to kako je muž vara. Na snimci zlostavljanja jasno se čuje kako Borisa Lalovca pita i o „poeziji“ koju mu je pisala ljubavnica, a koju je on u međuvremenu pobrisao i zbog čega je divljački nasrnuo na suprugu.

„BABE“ DALE ODVJETNICU LALOVCU!

Iako je proces razvoda bivših supružnika u tijeku, ovaj slučaj još ni iz bliza nije gotov. Tončiki do sada nitko nije pomogao. Javila se udruzi B.a.B.e., a one su nakon toga svoju odvjetnicu Natašu Pečarević umjesto žrtvi, dodijelile – Borisu Lalovcu! Zanimljivo je da je voditelj Bujice zatražio očitovanje Sanje Sarnavke o cijelom slučaju. Ona je prvo pristala komentirati, a nakon pola sata odbila, uz izliku kako joj smeta što je Bujanec svojedobno prosvjedovao protiv Mirjane Rakić. Sarnavka je prešutjela da se žrtva već javljala „Babama“, no one su svog odvjetnika dale – zlostavljaču!

“Borisu se svi klanjaju zato što je bivši ministar. On je možda dobar za svoju stranku, ali za mene nije bio”, zaključuje Tončika.

Snimka obiteljskog nasilja Borisa Lalovca ide od 20. minute, a šokantna ispovijest njegove supruge od 28. minute

Do sada neviđene snimke obiteljskog nasilja i javnu ispovijest žrtve bivšeg ministra financija, aktualnog potpredsjednika SDP-a i saborskog zastupnika – Borisa Lalovca, za Bujicu je komentirala dr. Željka Markić, predsjednica Udruge „U ime obitelji“ i gošća u studiju dr. Ružica Ćavar, počasna predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj.

I sama dr. Ćavar bila je žrtva zločina iz mržnje, kada ju je prije dvije godine na Cvjetnom trgu u Zagrebu, teško ozlijedio ljevičarski aktivist i simpatizer Ive Josipovića – Neven Kovačić, koji zbog toga ni dana nije proveo u zatvoru. Dr. Ćavar nije isključila mogućnost da se Lalovac tako dobro slagao s Milanovićem i zbog toga „jer ni Milanoviću slične stvari nisu strane“…

Dr. Željka Markić prokomentirala je dvostruka mjerila kada je u pitanju nasilje nad ženama, a u emisiji je konstatirano da je Miro Laco bio u Remetincu zato što je dao službeni automobil Grada Zagreba kako bi se pomoglo jednoj bolesnoj ženi da ode na liječenje, dok u ovom slučaju bivši ministar tuče vlastitu, teško bolesnu ženu, a u Remetincu nije bio niti jedan dan!

 


Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •