Putica postala pomoćnica ministra Barišića, razriješen Vinko Mladineo

ožujak 2, 2017 maxportal
Share Button

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je za pomoćnicu ministra znanosti i obrazovanja imenovala Sanju Putica. Tako je dubrovačka HDZ-ovka, za koju se spekuliralo da je nezadovoljna u stranci i da bi za lokalne izbore mogla izađi sa svojom listom, postala pomoćnica ministru Pavi Barišiću. Sanja Putica bliska je rodica Dubravke Šujice i nismo skloni povjerovati u najave da bi napustila stranku i na izbore išla s nezavisnom listom, a rodbinska veza sa Šujicom u stranci joj više opterećenje nego prednost. Šujica je svoje glavne role već odigrala.

Na osobni zahtjev razriješen pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Goran Šarin, pomoćnikom ministra obrane imenovan je Roman Mikulić.

Radi isteka mandata razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Središnjeg registra osiguranika Damir Bilić. Novim članom, kao predstavnik radnika, imenovan je Dubravko Marić.

Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju prof. dr. sc. Mario Njavro. Novom članicom, kao predstavnica Ministarstva poljoprivrede, imenovana je Ružica Mazal Njavro.

Sukladno odluci Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, razriješen je direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinko Mladineo, s danom 3. prosinca 2010. godine, a temeljem presude Visokog upravnog suda Republike Hrvatske.

Na prijedlog Upravnog vijeća Agencije za investicije i konkurentnost, razriješen je vršitelj dužnosti ravnatelja Agencije Damir Juričić. Novim ravnateljem, temeljem javnog natječaja, imenovan je Zdenko Lucić.

MP/foto:Foto: Aida Čakić

 Komentari
Share Button