RUGA SE BANDĆU: Kosorica protiv Snježne kraljice, ali ona je protiv svega

siječanj 3, 2017 maxportal
Share Button

Sinoć je u Zagrebu postavljena skijaška staza od zagrebačke Katedrala do Trga bana Josipa Jelačića. Jadranka Kosor ruga se Bandiću i skijalištu u centru grada.

 Cijelu prošlu noć kamioni si iz Gornje Bistre dovozili  snijeg da bi potom radnici strojevima izradili snježnu stazu dugu 168 metara i široku 11 metara.

“Utrka u Bakačevoj – od Katedrale do Manduševca zamišljena je kao retrospektiva Svjetskog kupa na kojoj će nastupiti skijaške legende. Bit će na stazi i starih “kolaca” kakvi su se nekad upotrebljavali na utrkama, a zamolili smo legende da ponesu i nešto od originalne opreme, koju su koristili u svoje vrijeme. Na žalost, mnogi su nam rekli da više nemaju tih starih stvari, ali nadamo se da su nešto ipak uspjeli pronaći”, kazala je Nika Fleis u ime organizatora.

Najavljeni spektakl nije oduševio bivšu predsjednicu Vlade i šeficu HDZ-a Jadranku Kosor koja se ironično osvrnula na skijalište podno zagrebačke Katedrale.

“A da snježna staza bude od Markovog trga preko uspinjače do Ilice, pa kroz sve ulice, pa do Save, pa zaledit Savu, pa klizalište cijelu godinu”, tvitnula je Kosor narugavši se gradonačelniku Milanu Bandiću.

Ništa čudno od Korosice. Otkako je izgubila  izbore ( i tako pet puta) ona je protiv svih i svega.

 

Komentari
Share Button