Smijenjena čelnica KBC Dubrava: ‘Ne znam što smo krivo napravili, to su mali propusti‘

listopad 29, 2020 maxportal
Share Button

Vlada je danas smijenila dosadašnje članove Upravnog vijeća KB Dubrava nakon što su utvrđeni manji propusti u pružanju zdravstvene zaštite, ali neodgovarajuća razina komunikacije između uprave bolnice i koordinatora za bolničko liječenje covid-pozitivnih, javlja Dnevnik.hr.Oglasila se i bivša predsjednica Upravnog vijeća Grozdana Perić rekavši da su sve profesionalno odradili.

– Mislim da smo zaista sve profesionalno odradili, ali su bili neki manji propusti. Mislim da za to nije bilo nadležno Upravno vijeće, a je li onome kako stoji u samom izvješću, da nije bilo koordinacije između koordinatora i ravnatelja, to je nešto što nije bilo u nadležnosti Upravnog vijeća, rekla je sad već bivša predsjednica Upravnog vijeća KB-a Dubrava Grozdana Perić nakon odluke Vlade.

Dodaje da pravi razlog za ovakvu odluku Vlade ne vidi, osim manjih problema u funkcioniranju. ”Ne znam što to nismo dobro napravili i što to nismo dobro radili”, kazala je Perić.

Novinar Nove TV javlja kako je aktualni ravnatelj bolnice nedostupan za medije te je ne moguće doći do njega, a koordinator Covid odjela dr. Ivica Lukšić se pravda da je prezauzet i da je sada vrijeme da drugi govore.

>>> TRANSKRIPTI: Grozdana Perić, u stilu rigidnih komunista, smijenila šefa KBC Dubrava

Novi predsjednik Upravnog vijeća je Silvio Bašić, istaknuti stručnjak i pročelnik Zavoda za neurologiju, koji je prije mjesec dana imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu zdravstva.

Grozdana Perić nikada nije ni smjela biti imenovana za predsjednicu Upravnog vijeća KBC Dubrava, a kako se ponašala, kako je kadrovirala, kako je 2017. godine smijenjen Toni Kolak i imenovan Srećko Marušić možete pročitati OVDJE 

M.Marković /Foto: dnevnik.hr

 

Komentari
Share Button