Srbi objavili video koji sugerira da je Vučić petukao suprugu! Hitno je prevezena u Pariz

svibanj 19, 2018 maxportal
Share Button

Aleksandar Vučić je svojedobno dao intervju Milomiru Mariću, glavnom uredniku televizije, koja se zvala „Košava/Hepi“. U uvodnom prilogu te emisije Marić je ubacio prilog koji je implicirao da je Vučić nasmrt pretukao tadašnju suprugu Kseniju.Vlasnik te tv kuće je Aleksandar Ranković Peconi, jedna od bogatijih Srba, koja u to doba s Vučićem bio u napetim odnosima.

– U posljednjih 20 godina nijedna televizija ni protiv koga nije emitirala tako monstruozno montiran prilog. To je dio kampanje koju protiv mene kreira Predrag Ranković Peconi, vlasnik TV Košava.

“Kao mali, običan čovek, nemam moć da se suprotstavim njemu, velikom i moćnom, kome su prijatelji ministri policije i ekonomije, ali nastavit ću borbu. To nešto najmonstruoznije što se ikad pojavilo u srpskim medijima”, reagirao je Vučić nakon objave te vijesti.

U podtekstu te priče spominje se Milica Kostić, djevojka iz Kruševca, koja je pred silovateljima skočila s 11. kata. Djevojka si je oduzela život jer je bježala od petorice nasilnika koji su je pokušali silovati, a priča  iz 1974. je ponovno dospjela u javnost jer je jedan od siledžija ušao u politiku i član je Vučićeve stranke.

“Jedan od nasilnika je sada član SNS i odbornik u Skupštini grada Kruševca. Bio je protiv da se jednoj ulici u gradu da ime Milice Kostić,” objavio je stankovnik Kruševca upućen u cijeli slučaj.

“Ona spava, a zlikovac se šepuri po Kruševcu”, dodao je drugi autor.

Preminula je u bolnici od posljedica pada, a Zdravko Čolić joj je iste godine posvetio pjesmu. “Ona spava”.

Iako je Vučić pokušao negirati da je divljački napao bivšu suprugu Kesniju, u diplomatskim i dobro obaviještenim novinarskim krugovima u Beogradu ta informacija smatra se pouzdanom.

U vrijeme kad je snimana ta emisija Ksenija Janković, bivša žena Aleksandra Vučića je bila hitno helikopterom prebačena u Pariz. Vučić ju je pretukao u tako da joj je pukla aorta. Nesretena žena je preživjela, Vučič je skandal uspio zataškati

Ovako je taj brak opisao beogradski novinar Predrga Popović koji je nekoliko godina blisko surađivao s Vučićem.

“Aleksandar Vučić se prvi put oženio 1997. godine. Nije htio, ali morao je. Kao pravi radikal nije koristio zapadnjačke antisrpske izume poput “Durexa”, pa je Ksenija Janković, jedna od novinarki oko kojih je oblijetao, ostala u drugom stanju.

– Ako hoćeš da se ozbiljno baviš politikom, ne smiješ imati izvanbračnu djecu. Oženi se, izdrži u braku koliko možeš, a onda, ako ne ide, razvedi se – poučio ga je Vojislav Šešelj.

Ksenijinu prosidbu Alek bi lako odbio, ali kako Šešelju da kaže – ne!?

Svadba je, daleko od medija, održana u Novom Sadu. Mlada s trbuhom, a mladoženja s mučninom u želucu. Ne samo zbog vjenčanja, nego i zbog kajgane. Sa specifičnim hercegovačkim smislom za humor, Šešelj je Vučića natjerao da pojede kajganu od 30 jaja, kao što je običaj na četničkim svadbama. Vučić je izdržao do 16. Kad mu se smučilo, pojurio je u toalet, ali jaja su bila brža, eto ih preko ružmarina i tri broja prevelikog sakoa.

Nekoliko mjeseci kasnije Vučići su dobili prestolonasljednika Danila. Sreća se osmjehnula Aleku. Nakon sina, dobio je ministarski mandat i ono njemu najljepše i najprofitabilnije – rat. Dok su drugi ginuli, on se preseljavao iz podstanarske garsonjere u novi, luksuzni stan.

Nakon bombardiranja, narod je revolucijom zbacio s vlasti crno-crvenu koaliciju, ali Vučić je zadržao zastupnički imunitet i “ognjište”. U njemu je 2002. godine organizirao proslavu rođenja princeze Milice.

U to vrijeme uređivao sam dnevni list “Nacional” u kome sam objavljivao i Vučićev kolumnu. Jedne večeri on me pozvao da hitno dođem u “Crvenkapicu”, stiže i Šešelj, koji hoće nešto sa mnom razgovarati. Kad sam tamo stigao, zaista sam zatekao Šešelja. I gomilu drugih radikala.

Neki su imali harmonike i gusle, a Petar Jojić pištolj iz koga je, kroz prozor, ali otvoren, ispalio par metaka, neka susjedi znaju da se slavi u kući časnih Vučića. Šešelj je, za nevjerovati, odlično otpjevao dvije-tri četničke pjesme, a sretni tata je, da bi dokazao velikosrpsku dosljednost i prkos okupatoru, s ponosom objavio da je kćeri dao ime Milica, u spomen na Milicu Rakić, trogodišnju žrtvu NATO zlikovaca.

Vremenom, Danilo i Milica postali su značajni faktori u Vučićev izbornim kampanjama. Nezainteresiran za zakon o sprječavanju zlouporabe djece u političke svrhe, Vučić je sina i kćer maksimalno eksploatirao u medijima, pokušavajući se predstaviti kao uzoran otac, pa i muž.

– Još se sjećam kada sam svoje dijete držao prvi put. Milica se rodila 2002. i ona je tatina princeza, šefica. Njoj je sve dozvoljeno. Danielovo rođenje je promijenilo moj život, ali je Mica unijela nešto posebno. Ne daj bože da se netko loše izražava o nekoj ženi u mom društvu, odmah skočim i pitam ga, imaš li ti majku, sestru, kćer … – tvrdio je Vučić u intervjuima.

I, zaista, u njegovom društvu samo on se loše izražavao o ženama. Najčešće o svojoj. Nekoliko puta sam bio svjedok njegovih agresivnih ispada prema Kseniji.

– Vučiću, nemoj tako ponašati. Nemoj makar preda mnom. Ako ona hoće da to trpi, neka trpi, ja neću – jednom sam prekinuo takvu scenu i krenuo iz njihovog stana.

– Brate, ne znaš ti što mi je ona napravila – rekao mi je, prateći me kroz hodnik.

Znam, čuo sam. Jadranka Joksimović i Ljiljana Đurđevac vrlo detaljno, ne propuštajući nijednu pikanteriju, ispričale su mi sve o Ksenijinim tinejdžerskim nestašlucima. Prema njihovim tvrdnjama, Ksenija je iz ljubavne veze sa sinom jedne tada poznate beogradske novinarke dobila dijete. Svjesna svih problema koji mogu da je snađu u malograđanskom okruženju, kći Nevenu je čak i Aleku predstavila kao mlađu sestru. Kad je saznao da mu je svastika zapravo pastorka, bilo je kasno.

Ksenijina spletka je strašna, ali ne i neoprostiva, kao što se Aleku činilo. Bez volje i snage da prijeđe preko toga, opušteno je godinama zlostavljao suprugu.

Milomiru Mariću nije za vjerovati, ali on je vrlo uvjerljivo tvrdio da je Vučić u ljeto 2009. nasmrt pretukao ženu. U njegovoj verziji, Kseniji je tom prilikom pukla srčana aorta, pa je prevezena u Pariz, da tamo umre. U perverznom nadahnuću, Marić je intervju koji je tada pravio s Vučićem uljepšao starim snimkom na kome on sto puta ponavlja: “Tko je ubio ženu?”

Ipak, Ksenija je uspješno operirana, oporavila se i vratila mužu. Zbog djece

Iako Kseniju smatram jedinom podlijom i pokvarenijom osobom od Aleksandra, nisam se obazirao na te tračeve. Njihov život – njihova stvar. Ipak, zbog prirode posla, bio sam prisiljen posredno sudjelovati u tom kaosu.

– Na proslavu godišnjice “Pravde” doći ću sa Ksenijom, reci  fotoreporterima da i nju snimaju, ali nemoj da u novinama objaviš njene slike – rekao bi i natovario mi na leđa svoj ​​privatni teret.vučićeva prva supruga Ksenija

Kad je magazin “Svet” objavio vijest o Vučićevoj romansi s jednom televizijskom voditeljicom, on je, u prisustvu Ksenije, održao glasan monolog:

– Eto na što je spreman Tadić. Kako ga nije sramota? On da pušta priče o tuđim švalerkama, on koji ima i izvanbračnu djecu. Meni ne može naći ništa drugo, ništa nisam ukrao, ništa oteo. Zato sad plasira priču da se švalerišem s tom djevojkom. Da, pa što? Da, volim je i kakve to veze ima !?

Ksenija je to mirno saslušala, a sutradan je dala intervju “Presu” s naslovom: “Neće me Boris Tadić razvoditi od Aleksandra”.

Bila je u pravu. Nije Tadić, razvela ju je Tamara Đukanović. Možda ni ona to ne bi htjela ili ne bi mogla uraditi, da nije ostala trudna. Iz istog razloga, Vučić je opet primoran na ženidbu. S neograničenom moći, organizirao je ekspresni razvod i novu tajnu svadbu.

M. Marković/foto: privatni arhiv

Komentari
Share Button