Tomčeva sestra Blaženka Gogić ispričava se zbog pogreba dr. Tomca – Maxportal

Tomčeva sestra Blaženka Gogić ispričava se zbog pogreba dr. Tomca

siječanj 11, 2020 maxportal
Share Button

Sestra preminulog dr. Zdravka Tomca, mr. Blaženka Tomac Gogić, obratila se javno rođacima, prijateljima i javnosti kako bi se zahvalila i ispričala, javlja portal SBplus.Priopćenje donosimo u cijelosti:

“Povodom smrti moga brata, Zdravka Tomca, imam potrebu obratiti se svima onima koji su mi se javljali, prije svega kako bih im zahvalila na izraženom poštovanju i sućuti, ali i zbog žaljenja jer puno njih nisam mogla informirati o detaljima vezanima za sam sprovod. Prije svega o danu i vremenu određenom za taj obred.

Zaista, razumijem sve one koji su negodovali zbog toga, a osobno žalim što su supruga i sin moga brata, usprkos mome žestokom protivljenju, odlučili sahranu obaviti u krugu najuže obitelji – bez objavljivanja na osmrtnici datuma i sata samog pogreba.

Uvjerena sam kako to nije bila želja moga brata, a znam da je bio voljen od svojih rođaka te mnogih Brođana i Slavonaca koji bi se rado s njime oprostili da su znali kad je to moguće učiniti.

Mada smo često bili u sukobu oko nekih političkih i svjetonazorskih stavova – posebno zadnjih godina – kao sestra, cijeli život Zdravka sam pratila i podržavala na njegovom putu, jer je bio dobar čovjek i brat.

U nemogućnosti da svima odgovorim, ovim putem zahvaljujem onima koji su me zvali i davali podršku, a onima koji su me grdili – opraštam.

R.I./ Foto:maxportal /youtube

 

Komentari
Share Button