U Zagrebu pretučena dva romska dječaka! Ušli su na privatni posjed i uništavali imovinu

ožujak 7, 2019 maxportal
Share Button

U Zagrebu su u utorak oko 17.30 napadnuta dvojica romskih dječaka te su završili u Klaićevoj bolnici. Jednom je dječaku 13, a drugomu 14 godina. Na području Zavrtnice pretukao ih je muškarac srednje dobi.Policija je priopćila da istražuje muškarca osumnjičenog za napad. Maloljetnike je muškarac najprije napao verbalno, a zatim i fizički, izvijestila je policija. Više informacija očekuje se nakon kriminalističkog istraživanja. U policiji kažu da je riječ o opsežnom istraživanju s obzirom na to da je riječ o maloljetnicima.

Iz Policijske uprave zagrebačke Marija Goatti, voditeljica službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću, kazala je da policija potvrđuje jučerašnji događaj na području Medveščaka.

– Dvoje maloljetnika, prema navodima stanara zgrade, uništavala su klupicu u parku. Uslijedilo je vrijeđanje, neprikladna komunikacija i sve je završilo, nažalost, tjelesnim sukobom. Muškarac (63) i dvojica maloljetnika su se sukobili, rekla je Goatti.

– Iskorištavamo priliku da još jednom podsjetimo građane da prilikom takvih događaja treba čim prije obavijestiti policiju. Na temelju zakona građani imaju pravo spriječiti činjenje kaznenog djela, tj. zadržati osobu koja tako nešto čini – do dolaska policijskih službenika, istaknula je Marija Goatti.

R.I./Foto:hrt

 

Komentari
Share Button