VIDEO: Čestitka Zdravka Mamića za Uskrs najgledanija na Facebooku

travanj 2, 2018 maxportal
Share Button

Zdavko Mamić, ključna osoba Dinama i najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, na službenoj Facebook čestitao je Uskrs.Mamić na Facebook stranici ima više od 45 tisuća fanova, a u čestitki Mamić se prisjetio svih potrebitih u Hrvatskoj, spomenuo nezaposlene, bolesne i razdvojene obitelji.

 “Dragi moj Facebook fanovi, stigao nam je još jedan radostan Uskrs, pa sam osjetio potrebu obratiti se prigodnom čestitkom svima vama koji me cijele godine pratite.
Ovog Uskrsa čestitku bih htio posvetiti svima vama koji se nosite s raznim životnim poteškoćama, nezaposlenošću, bolešću ili razdvojenošću obitelji za ove blagdane. Uskrs nas podsjeća da nikada ne smijemo gubiti nadu.
Koliko god put kojim prolazimo bio mračan, uvijek postoji utjeha i svjetlo na kraju. Želim da vaše molitve budu što prije uslišane i koristim ovu priliku da vam svima zaželim sretan Uskrs.”

Za samo jedan dan Mamićevu čestitku na Fejsu je pogledalo preko 110. ooo fanova, što je gotovo 30-ak tisuća više od čestitke koju je na Facebooku uputila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ( trenutno 82. 000), koja na toj društevnoj mreži ima  398.000 obožavatelja.
Premijer Andrej Plenković Uskrs je čestitao na stranicama Vlade i HDZ ( bez video poruke), a njegovu objavu  na Facebooku vidjelo je 1400 sljedbenika.
Čestitke duhovnik otaca, kardinala i biskupa, ne mogu se uspoređivati s s ovim objavama jer radost Uskrsa čestitaju u crkvama, preko vjetrskih glasaila, a tek rijetki i na društvenim meražama i župnim stranicama.  Čestiku sisačkog biskupa Vlade Košića pogledalo je 2 400 vjernika
Megy M. /Foto:facebook

Komentari
Share Button