Čačić odabrao ‘Ukrajince’, jedina dvojba Pjaca ili Brozović

ožujak 24, 2017 maxportal
Share Button
“NEMAM dilema”, poručio je Ante Čačić na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Ukrajine (petak, 20:45 sati).Jedina dilema trebala bi biti pozicija desnog krila, odnosno Marko Pjaca ili Marcelo Brozović.

“Ovih par dana sam raščistio i posljednju dilemu, tako da cijela javnost zna dobar dio naše momčadi. Rekao bi da mnogi znaju koja bi trebala biti početna postava.”

Ostalih deset igrača u derbiju skupine, u kojem Hrvatska ne može računati na Ćorluku, Vrsaljka i Perišića, trebali bi biti Subašić, Jedvaj, Mitrović, Vida, Pivarić, Modrić, Badelj, Rakitić, Mandžukić i Kalinić. 

“Nas zadovoljava samo pobjeda, sutra ćemo igrati pred punim gledateljstvom. Godinu i pol dana sam živio u virtualnom svijetu u kojem je reprezentacija omražena, ali pune tribine su dokaz koliko narod voli ovu momčad. I hrvatsku reprezentaciju. To je zasluga ovih igrača koji su se plasirali u Francusku, pa sada još bolje krenuli u nove kvalifikacije. Oni zaslužuju podršku, nadam se da će sve proći u željenom tonu, da neće biti nikakvih neugodnih situacija.”Je li pratio Ukrajince?

“Pratili smo posljednje četiri kvalifikacijske utakmice Ukrajine, upoznali smo momčad sa svim vrlinama njihove momčadi. Ukrajince smo gledali protiv Turske i Islanda, o njima imamo dosta informacija. Mislim da Ukrajina ovdje nema što izgubiti, sve osim poraza za njih je pozitivan rezultat.”

Nakon dvije godine stanke, hrvatski će nogometaši imati potporu svojih navijača. Ulaznice su i prije početka utakmice gotovo rasprodane.

“Izrazito smo sretni zbog punih tribina, a ja posebno jer sam godinu i pol dana živio u virtualnom svijetu u kojemu je hrvatska reprezentacija omražena, ali ovo je najbolji odgovor na pitanje koliko naši ljudi vole Vatrene. To je uvelike zasluga naših igrača koji su u teškim uvjetima uspjeli otići u Francusku te nakon Europskog prvenstva dobro zakoračiti u novi kvalifikacijski ciklus.

Zaslužili su da ih publika nosi i želim da navijanje prođe u fer i korektnom tonu, te da se ne dogodi ništa što može posramiti hrvatski nogomet i hrvatsku državu. Učinit ćemo sve da uz takvu podršku i dobru igru dođemo do dobrog rezultata”, kaže izbornik

.

Rezultati by SofaScoreKomentari
Share Button