Cro Cop: Nelson me ugirzao za prst! Policija mu upala u sobu jer je prijetio oružjem

veljača 18, 2019 maxportal
Share Button

Roy Nelson se nakon poraza od Mirka Filipovića više puta javljao. Najprije je tvrdio da je pobjednik zapravo on, da su ga suci pokrali, a onda je promijenio ploču pa je na svom Instagram profilu najprije čestitao Cro Copu, a onda je rekao da je s Mirkom već dogovorio novi revanš.Cro Cop se  oglasio  preko svog Facebook profila, komentirao i meč i iznio nepoznate prljavštine koje je činio Nelson.

‘Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću ju previse komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali što je tu je.

Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske, pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali me iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno išao u wc za mnom. Bio sam detaljno pregledan uoči izlaska u borilište, ali su se i oni smijali.

Jedan od njih je rekao: ‘Ma, Nelson je takav, stalno cirkusi s njim.’  Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu, a na drugoj priča da smo najgore smeće.

Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje, ne znam kome je to bilo upućeno, ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi i zatražio je novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zašto ne’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovog.

I još nešto, u ovom meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču dok sam ga držao na ogradi lik me ugrize za prst! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublažilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet nisam znao do sinoć.”

Megy Matičić/foo;Screenshot

 


Komentari
Share Button