HITAC ZA POVIJEST Fenomenalna Sandra Perković srušila rekord Dijamantne lige

svibanj 4, 2018 maxportal
Share Button

SANDRA PERKOVIĆ fenomenalno je započela novu sezone Dijamantne lige.Na mitingu u Dohi Perković je pobijedila bacivši disk čak 71,38 metara, što je najbolji hitac u povijesti Dijamantne lige.

Taj hitac je samo tri centimetra kraći od njezina osobnog rekorda i pola metra duži od dosadašnjeg rekorda Dijamantne lige, koji je također ona držala.

Sandri Perković to je 39. pobjeda u ovom natjecanju. Drugo i treće mjesto u Dohi pripalo je Kubankama, Yaime Perez (66,82 m) i Deniji Caballero (63,80 m).

“Kao što sam najavila prije ovog natjecanja, došla sam spremna i zdrava i od mene se može puno očekivati. Nikad u životu nisam imala ovakvo otvaranje sezone, 71,38 m je samo tri centimetra kraće od mog nacionalnog rekorda. Uživam, stadion je pun, iskoristila sam svaki moment i sve što je stadion danas pružao.

Preponosna sam i sad je na meni vratiti se kući, otići u što bolje treninge, pripremiti se i dati sve od sebe. Ova godina, 2018. mogla bi biti jako zanimljiva2, izjavila je Perković nakon sjajnog nastupa u Dohi.

 


Bila je to 39. pobjeda Sandre Perković u ovom natjecanju. Drugo i treće mjesto u Dohi pripalo je Kubankama, Yaime Perez (66,82 m) i Deniji Caballero (63,80 m).

Sljedeći nastup Sandru Perković očekuje 31. svibnja u Rimu.

 

Komentari
Share Button