Mourinho sletio u Zagreb! Osobno je došao po reprezentativca Hrvatske

ožujak 24, 2017 maxportal
Share Button

JOSE MOURINHO stigao je u Zagreb, objavili su upravo engleski mediji. Pišu da je trener Manchester Uniteda došao na utakmicu Hrvatske i Ukrajine zbog Ivana Perišića i pregovora oko njegovog transfera iz Torina u Manchester. Izvori iz Engleske uvjeravaju da su pregovori u završnoj fazi.Za hrvatskog reprezentativca zainteresiran je i Juergen Klopp, koji Perišića vidi kao veliko pojačanje Liverpoola, a za Ivana Perišića zainteresiran je i Chelsea.

Čovjek koji posreduje u pregovorima je Predrag Mijatović koji je nakon odlaska s mjesta sportskog direktora Reala 2009. godine nastavio s menadžerskim poslom te u duetu s Vladom Lemićem, srpskim menadžerom i prijateljem, drma prostorom bivše Jugoslavije. Oni su zaslužni i za transfer Luke Modrića u Real Madrid.

Inter će teško zadržati 28-godišnjeg Perišića, koji je eksplodirao na SP-u 2014. godine u Brazilu i procjenjuje se kao jedna od najpoželjnijih transfer meta ovog ljeta. Mogući transfer u United Englezi procjenjuju na 40-ak milijuna eura.

Važno je spomenuti da Perišić zbog kartona nema pravo nastupa na večerašnjoj utakmici ali izbornik Čačić uvrstio ga je na popis igrača.

Foto:SN

 Komentari
Share Button