SRAMOTA U SPLITU: Navijači napali igrače Hajduka, ali ne zbog poraza od Dinama

travanj 23, 2018 maxportal
Share Button

Oko 14 sati kod Starog placa u samom središtu Splita, fizički je napadnut nogometaš Hajduka, mađarski internacionalac Marko Futacs, piše Slobodna DalmacijaSve se odigralo kada su petorica nogometaša splitskog kluba, uz Futacsa su bili i Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla te Ahmed Said Said, šetali Cankarjevoj poljanom u blizini Kluba navijača Torcida.

U tom trenutku, neslužbeno se doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog lošijih partija u posljednje vrijeme.

Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara u glavu nogom. Od udarca su mu pukle naočale te ima modricu ispod oka.

Iako se čeka potvrda o motivima napada na Futacsa može se pretpostaviti da je motiv napada njegova javna podrška smijenjenom predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu, koji je pak pod pritiskom Torcide, zbog dodvoravanja (nogometnim) sucima – prozvan prije nekoliko dana.

U splitskoj policiji, još nisu primili dojavu o napadu na Hajdukovce.

Megy M. /foto:sd

Komentari
Share Button