VIDEO: Hrgović pretukao bahatog Britanca! Direktom u 4. rundi završio posao

siječanj 27, 2018 maxportal
Share Button

Najbolji hrvatski boksač, osvajač olimpijske bronce, Filip Hrgović, stigao je i do treće profesionalne pobjede u karijeri. U Rigi je u četvrtoj rundi srušio Toma Littlea, bolje plasiranog borca iz Velike Britanije.Borba je bila dogovorena na osam rundi, a već uvodne minute pokazale su da meč neće trajati tako dugo. Bio je Hrgović bolji, dominantniji, a njegovi su udarci bili brži, jači i precizniji. Posebice na samom kraju prve runde, kada je s nekoliko udaraca

Druga runda bila je slična. Hrgović je protivnika tjerao u kut, gađao ga desnicom i vrijedno skupljao bodove.

U trećoj rundi Little je počeo je provocirati Hrgovića povicima na što ga sudac upozorava na nesportsko ponašanje, a Hrgović kažnjava desnicom. Naš borac ipak nije nasjeo na njegove trikove, već je i dalje slao precizne udarce, 30-godišnji Englez vraća odličnim lijevim krošeom koji mu je bio i najbolje oružje te desnim direktom.

 

Odluka je pala u četvrtoj rundi. Iako je Little krošeom uzdrmao Hrgovića, uslijedio je odgovor, koji je prvo zaljuljao Engleza pa se teško održao na nogama, a nakon pet-šest Hrgovićevim udaraca, Littleu je puknula arkada i sudac je prekinuo meč! Tehnički nokaut u četvrtoj rundi za treću pobjedu u karijeri!

I da nije bilo ozljede arkade dojam je da bi Hrgović za nekoliko sekundi završio meč.

Hrgović je do tada ostvario dvije čiste pobjede u dva profesionalna nastupa kada je nokautirao prvo Raphaela Zumbana Lovea, a onda i Pavela Soura.

Borba između Hrgovića i Littlea je održana u sklopu World Boxing Super Seriesa, a glavna borba večeri je sraz lakoteškaških svjetskih prvaka – Ukrajinca Oleksandra Usika (po WBA) i domaće uzdanice, Latvijca Mairisa Briedisa (WBC).

 

 

M.M. /Foto:screenshot

Komentari
Share Button