VIDEO: Igrači Barce ipak su prošli kroz špalir i narugali se nesportskom potezu Realovaca

svibanj 7, 2018 maxportal
Share Button

 U Španjolskoj je dugogodišnja tradicija kad neka momčad osigura naslov prvaka prije kraja prvenstva, u prvoj idućoj utakmici suparnik ih pozdravlja tako da im priredi šampionski doček pri izlasku na travnjak.

Igrači stanu u špalir i plješću novim prvacima, ali to ove nedjelje neće biti slučaj.

“Nećemo, nisu ni oni nama kad smo osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo. Tvrdili su da nisu bili dio tog natjecanja, a svi koji igraju Ligu prvaka su dio”, objasnio je trener Reala Zinedine Zidane.

Pred utakmicu je to potvrdio kapetan Reala Sergio Ramos.

“Barca slavi naslov prvaka, to su i željeli, ali mi im nećemo prirediti ‘počasnu stražu’. Točka”, s dosta prepotencije Ramos je odgovorio na novinarsko pitanje.

Da su u Realu veliki licemjeri pokazuje situaciju iz 2008. godine kad je Real Madrid pod vodstvom Fabija Capella  osigurao naslov prvaka i Barcelona mu je dolazila na Santiago Bernabeu.Barcelonin pozdrav prvaku Realu 2008. godine

Katalonci su, predvođeni kapetanom Carlesom Puyolom, napravili doček Realovim igračima, među kojima je bio i Ramos. Kao i još jedan igrač koji je još uvijek u Realu – Marcelo.

Taj respekt i poštovanje prema uspjehu najvećeg rivala nešto je oko čega ne bi trebalo biti dileme ni kod Reala ni kod Barcelone. Ali očito se u međuvremenu, barem kad su Ramos i Zidane u pitanju, izgubilo…

No, igrači Barcelone ipak prošli kroz šampionski  špalir i narugali se Realu. Špalir je, na kraju utakmice, napravilo ga je klupsko osoblje

Ideja je bila, naravno, Piqueova koji je ranije bocnuo realovce izjavom da ne trebaju napraviti špalir jer nisu ni igrali u ovoj sezoni Primere.

Megy M. /foto:

Komentari
Share Button