Zbog fotki s razuzdanim ljepoticama Brozović izbačen iz prve momčadi Intera

listopad 2, 2016 maxportal
Share Button

Brozović je iz momčadi izbačen zbog selfieja sa svojom djevojkom koji je objavio na Instagramu netom nakon Interovog 1:3 poraza od Sparte u Pragu u četvrtak navečer, u 2. kolu Europske lige.ako Brozović nije uopće bio u kadru za tu utakmicu, također zbog problema s trenerom, izazvalo je to buru nezadovoljstva među navijačima koji su u sljedećim satima Brozovićem Instagram zasuli uvredama. Potom je reagirao i Frank De Boer, izostavivši Hrvata s popisa za današnji veliki derbi s Romom u Rimu.


marcelo20brozovic1

U prvi čas je bilo dosta nagađanja oko razloga ovog poteza, a sada je slavni Nizozemac detaljno objasnio.

“Svi moji igrači moraju shvatiti da su društvene mreže jako bitne, ali one mogu biti i opasne. Oni moraju shvatiti da postoji vrijeme kada se tako nešto može napraviti, a u ovom trenutku to  nije bila prava prilika. Postoje stvari koje se tiču cijele momčadi”, rekao je Nizozemac i dodatno objasnio ‘slučaj Brozović’.brozovic-sterlete-instagram

“Primjerice, vratar Ajaxa je objavio fotografiju u poluvremenu utakmice, i za mene to nikako nije u redu. Zar to znači da i jedan od mojih igrača mora tako nešto napraviti? Igrač mora biti koncentriran na utakmicu, i kao što sam rekao, ona ne počinje s prvim zviždukom, nego i prije. S profesionalne strane gledano, takve stvari su nedopustive”, jasan je De Boer.

Marcelo brzo shvatio u čemu je problem pa je na Instagram nakon neozbiljne fotografije s djevojkom Silvijom Lihtar, inače studenticom biologije, objavio fotku s treninga.

..👀.. ⚽

Fotografiju objavljuje Broz (@marcelo_brozovic)

Komentari
Share Button