U ekskluzivnom razgovoru za HRT govorila je o odgoju svoje djece i o tome kakav je Donald Trump kao osoba, ali i o njegovoj politici.

Među ostalim, rekla je da je ponosna na svoju djecu – Ivanku, Erica i Donalda. “Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije – zaista znaju vrijednost novca”, rekla je.

Govoreći o Donaldu Trumpu kazala je da je vrlo drag, ali u poslu ne možete biti dragi.
“Ja sam vrlo ljubazna i nježna, ali ako upravljate kasinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora ti biti stalo. Donald je takav i želi napraviti ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno”, dodaje.

Na pitanje je li ju neka njegova politička odluka šokirala kazala je:

“Ne baš. Podupirem način na koji želi riješiti problem medicinske skrbi, podupirem njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i trebamo imigrante u Americi i cijeli svijet ih treba.

Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migraniti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrirali u društvo.

Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja prijeđe i rodi u Americi dijete, automatski postaje američka državljanka”, istaknula je.

Ivana Trump govorila je i o trgovinskoj razmjeni s Kinom, porezima i uvozu.