Član Uprave Narodnih novina na ručku naručio 40 rakija. Sve na službenu karticu

svibanj 21, 2019 maxportal
Share Button

Nacional je objavio  račun iz kojega se vidi kako se goste čelni ljudi Narodnih novina, koje su 100% u vlasništvu Republike Hrvatske.Osim računa objavili su u i fotografiju Mate Regvara, jednog od članova Uprave Narodnih novina, kako stoji za šankom i ispija rakije navedene na računu.

Prema podacima s računa, 31. kolovoza prošle godine u kasnijim poslijepodnevnim satima Mato Regvar je zajedno s još dvojicom suradnika došao na ručak u jednu konobu na zapadnom dijelu Zagreba. Počeli su s aperitivom i vinom prije ručka, nastavili vinom za vrijeme ručka, a nakon deserta i s domaćim viljamovkama, a kad su popili sve zalihe u konobi, nastavili su s industrijskim rakijama.

Sve je plaćeno službenom karticom tvrtke, a prema informacijama Nacionala svaki je popio prosječno litru vina i 15-ak rakija.

Na upit da komentira događaj i plaćanje službenom karticom Mato Regvar nije odgovorio.

Prema financijskim izvješćima, 2016. Narodne novine godinu su završile s gubitkom od 79 milijuna kuna, dok su 2017. imale gubitak od 46 milijuna kuna.

Da je Hrvatska uređena zemlja dotični bi prije večerašnjeg dnevnika dao neopozivu ostavku. A kod nas će reći  “jebiga, jedna ko ni jedna”.

M. Marković/Foto:Nacional.hr

 

Komentari
Share Button