Crodux o snimkama curenja benzina: “Zlonamjerna je laž da nešto prikrivamo”

travanj 3, 2018 maxportal
Share Button

Nakon što je portal SBplus danas objavio snimku, a prenijela većina medija u Hrvatskoj, za koju tvrdi da dokazuje kako benzin i danas još uvijek, istječe iz cijevi, priopćenjem su se javili iz Croduxa.Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Svjesni velikog interesa javnosti, a u cilju sprječavanja manipuliranja neprovjerenim i netočnim podacima koje pojedine neodgovorne osobe daju, a neki mediji objavljuju, tvrtka Crodux Energetika d.o.o. stoji i dalje pri tvrdnji kako se izlijevanje 150 – 200 lit benzina ne može povezati sa zagađenjem pitke vode u Slavonskom Brodu.

Sve propisane radnje za ovakve slučajeve su poduzete odmah i odgovorno tvrdimo da nije bilo nikakvoga prikrivanja!

Alarmantne vijesti i slike o “dokazima” kako benzin već šest dana curi i zagađuje tlo i vodu – netočne su i zlonamjerne.

     >>> Brodski portal objavio video: Evo dokaza da Crodux laže – benzin šest dana nesmetano curi u zemlju

Upravo je u tijeku druga faza procesa sanacije koja je temeljito pripremljena i provodi se prema svim pravilima struke. U tijeku je proces kontroliranog izvlačenja  svih zaostalih količina derivata koji se usisavanjem odstranjuju iz cijevi! Ovaj proces nije mogao biti proveden ranije, jer sve što bi tada bilo učinjeno, dovelo bi do većih šteta.

Suosjećajući sa građanima Slavonskog Broda i svih mjesta koji su se našli u ovoj teškoj situaciji, očekujemo od svih da se suzdrže od nagađanja, spekulacija i senzacionalističkih objava te nakon što rezultati istrage budu poznati, građanima prenesu istinu.

Crodux Energetika d.o.o.”

Komentari
Share Button