Nakon što je u gradu s društvom odgledala utakmicu i sretna i zadovoljna vratila se kući, netko je provalio u njezin automobil i iz Range Rovera joj ukrao novce.

Da je opljačkana, a i da je njezin automobil provaljen shvatila je tek ujutro kad je sinčića Davida vodila u vrtić.

Više od materijalne štete, bivšu je kraljicu Hrvatske potresla činjenica da joj se to dogodilo dok je sama s malim djetetom.

Ivana Vida / Instagram

– To se dogodilo nakon utakmice, vjerojatno u noći. No, najgore od svega je što se alarm nije upalio pa sam sigurna da se radi o profesionalnom provalniku.

Na autu je razbijeno staklo, a vide se i tragovi odvijača kojim je provaljivano. Što se dogodilo vidjela sam ujutro dok sam sina krenula odvesti u vrtić i to je bila prva scena koja me dočekala nakon buđenja. Stvarno je to bio ružan osjećaj – ispričala je vidno potresena Ivana Vida.

Kako je napomenula, nakon nemilog događaja nazvala ju je supruga jednog našeg reprezentativca, Vidina suigrača, i rekla joj kako nije prva kojoj se takva ružna stvar dogodila dok joj supruga nije bilo kod kuće.

Ivana Vida / Instagram

Ivana Vida je, naravno, inzistirala da se ne navodi adresa gdje se provala i pljačka dogodila jer joj nimalo nije ugodan osjećaj boraviti sama u stanu s djetetom nakon takvog nemilog događaja.

Jedino joj ostaje nada da će policija uspjeti pronaći zasad nepoznatog, ali očito vještog provalnika.

S druge strane, kako je rekla, ne bi željela da ova ružna situacija utječe na odlično raspoloženje njezina supruga, ali i čitave reprezentacije koja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zasad niže uspjehe

Megy Matičić/foto: instagram