GLASNOVIĆ: Problem je kad katolički vrtić dobije 200 000 kuna, koliko dobiju udruge koje pljuju po Hrvatskoj

veljača 16, 2018 maxportal
Share Button

Željko Glasnović, član saborskog kluba neovinsi za Hrvasku, govorio je o siromašnima i nezbrinutoj djeci i prozvao institucije, civilne udruge i Ministarstvo državne imovine.– Pitam se kada se zadnji puta sastala udruga veterana koja predstavlja Hrvatsku i tko nju vodi? Ja ne znam kad sam zadnji put čuo da su se sastali i je li se javio čovjek koji vodi u zadnjih 10 godina?

Ne može sve ostati na Caritasu i Crkvi. Šta rade lokalne zajednice? Ako mogu organizirati tamo bankete, omlete, riblje večeri kao u rimsko doba dok su Rimljani orgijali, a ne mogu naći jedno mjesto gdje bi zbrinuli ljude, gdje bi ljudi objedovali. Šta je sa Ministarstvom državne imovine?

Sjetimo se kako se digla velika buka u Hrvatskoj jer je jedan katolički vrtić dobio 200 tisuća kuna pomoći. Neke ovje je to smetalo. Nije ih smetalo što država daje milijune kuna za razne udruge i časopise koji pljuju po Hrvatskoj, a smetao ih je katolički vrtić. Ključna riječ pri tome je katolički vrtić, to ih najviše smeta i ome se treba susprotiviti, rekao je Glasnović.

Komentari
Share Button