Josipovićev ‘instant mafijaš’ Marko Vojković kao špijun na skupu Kolinde Grabar Kitarović

studeni 11, 2014 maxportal
Share Button

BILO JE  za očekivati da se na predstavljanju programa Kolinde Grabar Kitarović nađu poznate glumačke i sportske osobnosti koje inače podržavaju HDZ, nazočne je iznenadio sasvim neobičan gost. Na predstavljanju programa HDZ-ove kandidatkinje u hotelu Westin ukazao se Marko Vojković, bliski prijatelj Ive Josipovića, vlasnik Emporiona, tvrtke koja ubire naknadu za autorska prava u ime ZAMP-a i HDS-a.  Kamere su ga snimile, ali Vojković nije htio davati izjave.

Njegova prisutnost u Westinu iznenadila je i s obzirom na nedavno prozivanje od strane HDZ-a. U komentarima nakon uhićenja Milana Bandića Vojkovića je prvi spomenuo šef zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić.’Mogu vam priznati da se osjetilo da nešto ne štima otkad Josipovićev glavni operativac iz ZAMP-a Marko Vojković ne kadrovira više u Holdingu’, kazao je Mikulić.

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić pak Vojkovića je  prozvao “Josipovićevim instant mafijašem”Budući da nije htio davati izjave za medije ostalo je nejasno je li Vojković svojom pojavom htio odaslati poruku HDZ-u da ih se ne boji, je li se htio pomiriti s Brkićem i Mikulićem ili se pak ‘informirati’ o Kolindi Grabar Kitarović, glavnom takmacu na predsjedničkim izborima njegova prijatelja Ive Josipovića.

(M. Marković, Maxportal)

Komentari
Share Button