JACA SE PREPOZNALA: Tužno je izgledala premijerka Srbije, samo je dodavala papire Vučiću!

siječanj 16, 2018 maxportal
Share Button

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon ubojstva lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića. Pokraj njega, bez riječi, stajala je premijerka Srbije Ana Brnabić“Ovo je teroristički akt”, kazao je Vučić nakon što je izrazio sućut obitelji ubijenog Olivera Ivanovića.

”Za državu Srbiju je ovaj akt teroristički akt i u skladu s time ćemo se prema tome aktu i odnositi. Ono što smo na Sjednici vijeća za nacionalnu sigurnost utvrdili, upućeno je pismo organima EULEX-a s našim zahtjevom da državni organi Republike Srbije sudjeluju u istrazi o ubojstvu, jer smo uvjereni da bi to utvrdilo istinu o ubojstvu Olivera Ivanovića”, govorio je Vučić ljut na konkretna novinarska pitanja.

Pored njega, tijekom cijeloga obraćanja, stajala je srpska premijerka koja se nije obratila novinarima. Bio je one man show. Kasnije objavljeno da je premijerna Brnabić poslala obitelji ubijenog Ivanovića telegram s izrazima sućuti

Vučićevo obraćanje na Twitter profilu komentirala bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

‘Najtužniji dojam s Vučićeve konferencije za novinare jest nijemo statiranje predsjednice Vlade RS Brnabić. On je predsjednik, ona premijerka, a ne statistica koja dodaje papire dok on govori. I šuti.’, napisala je Kosor.

 

 

Kosorica se očito prepoznala jer je dugo bila lutkica Ive Sanadera, a poslije Vladmirav Šeksa, koju je bilo tužno gledati kako im je dodavala papire. Uz jednu  bitnu razliku: srbijanska premijerka bar ima svoju stolicu, a Kosorica ni to nije imala dok Sanadera, uz pomoć Šeksa i Bajića, nije spremila u Remetinec.
M. Marković/foto:Screenshot
 

 

Komentari
Share Button