Javila se pretučena Zadranka: ‘Eto našeg pravosuđa. Suvišno je trošiti riječi na monstruma’

prosinac 15, 2018 maxportal
Share Button

Darko Kovačević, za prijatelje Daruvarac, kojeg se sumnjiči da je prije pola godine brutalno pretukao djevojku, u petak je pušten na slobodu nakon što mu je istekao šestomjesečni pritvor.Osumnjičen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, za što je maksimalni pritvor pola godine.

Kovačević je u lipnju u kafiću na zadarskoj Meladi brutalno pretukao 18-godišnjakinju. Nesretnu je djevojku udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića. Tukao ju je šakama i nogama gotovo pola sata, a njenom glavom razbio je umivaonik.

Na ročištu koje se trebalo održati u petak prijepodne na Općinskome sudu sutkinja Mitra Meštrović odgodila je početak suđenja za 9. siječnja zbog izostanka Kovačevićeva odvjetnika i roka u kojemu mu se novi odvjetnik, dodijeljen po službenoj dužnosti, mora pripremiti za taj slučaj.

Danas se javila i pretučena djevojka.

“Eto našeg pravosuđa! Za ovog idiota nemam riječi niti ću išta reći jer je doista suvišno da trošim riječi na monstruma. Kriminalac običan, kao i vlasnici kafića. A vlasnici kafića pobjegli i nisu se udostojili doći na sud, a zašto? Istina boli. Toliko o tome”, kazala je Zadranka, prenosi RTL.

“Nema potrebe da ne imenujem pomagača jer ga je ionako javnost prozvala i javno obilježila”, dodaje.

M. Matičić/Foto:Facebook

Komentari
Share Button