KONTRA PEDERLUKA Odgovor Milanoviću: “Imotski je više od života!”

veljača 24, 2020 maxportal
Share Button

Na tradicionalnoj karnevalskoj Bakovoj povorci u nedjelju u Imotskom spaljena je lutka gay para koji drži figuru ‘djeteta’ u liku SDP-ova saborskog zastupnika Nenad Stazića sa zvijezdom  petokrakom na čeluPredsjednik Zoran Milanović, bijesan na organizatore karnevala,  traži njihovu javnu ispriku i reakciju nadležnih institucija, navodeći da je riječ o ‘širenju mržnje i poticanju nasilja’.

“Simbolično paljenje istospolnih partnera s udomljenim djetetom u Imotskom žalostan je, nehuman i posve neprihvatljiv čin pod krinkom karnevalskih Bakovih svečanosti.

Organizatori koji su upriličili taj sramotan događaj, pozivajući se pri tome na tradiciju, zaslužuju najoštriju osudu javnosti jer mržnja prema drukčijima, netolerancija i nehumanost nisu i neće biti hrvatska tradicija.

Tražim njihovu javnu ispriku i reakciju nadležnih institucija, pogotovo što su događaj gledala brojna djeca i tako svjedočila širenju mržnje i poticanju nasilja”, napisao je Milanović na Facebooku.

Imoćani su predsjedniku Milanoviću i  “jugo-masonsko-pederski portali i medijima” odgovorili na stranici “Imotski je više od života” navodeći da je “Krnje uvijek simbolizirao ono što narod ne smatra normalnim”. Uz objavu su  postavili sliku “razapetog” Bozanić kao maskota sa križom

“Kad Frljić u Rijeci pali hrvatsku zastavu,
kada Isus u kazalištu siluje Mariju Magdalenu , petokraka u rijeci, “razapeti” Bozanić kao maskota sa krizom,
kada Josipa zavija na našu himnu, onda je to umjetnički performans koji glupi vlaji ne razumiju ?
A kada se mi vlaji i Imoćani igramo kulture onda je to skandal !!!
E jadni ti ste licemjerni jugo-masonsko-pederski portali i mediji …
Krnje je uvijek simbolizirao ono što narod ne smatra normalnim . 💪 #volimotski #kontrapederluka

M. Marković/Foto: Facebook

 

Komentari
Share Button