Majka ubijene: Ubio ju je bivši dečko, misli da sve može ako mu tata ima novac

veljača 23, 2017 maxportal
Share Button

Šok i nevjerica zavladali su Prilazom svetog Josipa radnika na zagrebačkoj Volovčici oko 22 sata u srijedu kada su u automobilu pronašli beživotno tijelo 18-godišnje Kristine K.Majka tragično ubijene djevojke uvjerena je da je krivac za zločin D.K., 19-godišnji sin poznatog zagrebačkog ugostitelja, od ranije poznat policiji, koji je godinama maltretirao njenu kćer, a koji je zadnji puta privukao pažnju javnosti u travnju prošle godine kada je autom pregazio oca osmero djece dok je pretrčavao na crveno.


“On je mojoj kćeri prijetio. U 11 mjesecu joj je razbijen auto, uzeo joj je mobitel. Jučer je ona bila na Državnom odvjetništvu na ispitivanju zbog toga i čeka poziv za Kazneni sud. Dam rezat ruku i glavu da je on to napravio,  stalno su se prijetili – mi imamo novaca, mi ćemo napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo.”, rekla je majka.

Otkrila je da će on u lipnju navršiti 20 godina.

“Zašto je to napravio? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Radim u Dukatu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Rekla sam mu nek ide vidjeti i javi mi, ali nisam mogla izdržati, došla sam”, govori.

Moja kćer je u ožujku trebala navršiti 19 godina. Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?! – rekla je okupljenim novinarima majka ubijene djevojke.

Što se točno događalo tijekom večeri između dvoje bivših ljubavnika, zagrebački istražitelji intenzivno nastoje utvrditi, a prema informacijama s mjesta događaja, ubojica se sam predao policiji.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, u vrlo kratkom vremenu osumnjičeni je uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

MP/foto: IndexKomentari
Share Button