Mediji Sauchu uzdižu u heroja zbog sumnje u 2 naloga tajnice, a on ih je potpisao 130

ožujak 8, 2017 maxportal
Share Button

TOMISLAV SAUCHA se od omraženog lika, kojemu je Vladina blagajna služila kao ‘kasica-prasica’, za samo dva dana prometnuo u narodnog heroja. A sve zbog sumnje da je na dva lažna putna naloga potpis njegove tajnice Sandre Zeljko.“Sauha je odradio posao Uskoka”, “Saucha je istražio sporne putne naloge”, “Kad neće Uskok hoće Saucha”, “Veliki obrat u aferi Dnevnice”, “Želim nazad svoj život. Želim hodati po gradu bez da mi netko viče lopove, jazavče”, “Prijevaru je trebao otkriti DORH, a ne ja” dio je naslova u protekla dva dana u  hrvatskim medijima.

Atmosferu je potaknula i informacije iz DORH-a da je Sandra Zeljko pokušala prevariti grafologe pa je morala ponovno u Gajevu (sjedište Uskoka)  da bi se usporedio njen stvarni rukopis s onim na putnim nalozima.

Nastavak priče o lažnim putnim nalozima nije nikakav obrat u aferi Dnevnice. Sauchu ne amnestira posumnja da je krađa nastavljena u mandatu Tihomira Oreškovića te da je spornih putnih naloga bilo i za vrijeme aktualnog premijera Andreja Plenkovića.

To samo pojačava tvrdnju da je kriminal u vrhu hrvatske vlasti pravilo, a ne izuzetak. I da ne ovisi o političkim strankama, najmanje o HDZ-u ili SDP-u, a pa je čak iluzija očekivati da će ga oni riješiti. a poglavito DORH  koji je jedinca za korupciju u Hrvatskoj.

Dakle, Saucha se preko noći pokušava prometnuti u narodnog heroja zbog sumnje da je njegova bivša tajnica umiješana u nezakonite poslove u dva slučaja, a on, za kojega su grafolozi neupitno utvrdila da je potpisao 130 lažnih putnih naloga prezentira se kao zviždač i borac protiv kriminala.

A sve je krenulo objavom u Nacionalu koji zastupa Ivana Saucha, supruga i odvjetnicaTomislava Sauche

M. Marković/foto:sreenshotKomentari
Share Button